Ratings based on 196 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
60% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.1 Service & staff
3.3 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Posted Sep 11, 2016
Ignorant receptionist. Vi fick vänta i två timmar först vi fick checka in. Receptionisten påstod att de i det hotellet inte samarbetade med expidia längre då expidia enligt honom inte var något att lita på. Vi blev nekade vår bokning och han ville ha betalt på nytt men med deras valuta. Receptionisten hotade med att hämta polis när vi inte ville därifrån. Polisen kom och gav honom rätt och gick sedan bara därifrån. Efter oss kom en familj till som även de hade bokat och betalat men blev nekade. Efter 2 timmar gav han upp och släppte in oss alls på våra rum kl 02.30. Vi skulle hellre bo på gatan än på det hotellet igen.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 1, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Mondher

Posted Dec 20, 2015 on Hotels
Climatisation bruyante
3 out of 5
by Not Provided from Constantine

Rapport qualité prix raisonnable

Posted Nov 18, 2015 on Hotels
Tv ancien modèle et fait un bruit de fond très désagréable en plus la qualité laisse à désirer (pas de câble tnt), télécommande fonctionne male et cassé
2 out of 5
by A verified traveler from hammamet

alerte sanitaire

Posted Nov 11, 2015
Après avoir pris le premier petit déjeuner. Ma femme et moi sentions un etat de fatigue general. Les jours suivants, douleurs au niveau en bas du ventre et de la diarrhée. Nous avions eu des pics de douleurs après les repas. Après avoir quitté l hotel nous nous sentions de mieux en mieux. Nous avons fait le lien avec l alimentation de l hotel que lorsque nous sommes partis.
4 out of 5
by A verified traveler

Good location , fair price

Posted Oct 26, 2015
Excellent , friendly staff . I've was able to change my room without additional cost . Good selection of food in restaurant . Private beach short walk away .
3 out of 5
by A verified traveler

Hôtel plus que basique pour un 4 étoiles

Posted Oct 26, 2015
Aucune animation, personnel pas très agréable, confort moyen et nourriture bas de gamme.
4 out of 5
by Badar

This traveler left a rating score only Posted Oct 14, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Sarah from vitry sur seine

Bon hôtel dans l'ensemble.

Posted Oct 11, 2015 on Hotels
Bon séjour dans cette hôtel, le personnel était très aimable. nous avons été surclassé et avons zu une suite vue sur mer! Le buffet était très varié et bon!
3 out of 5
by Susanne from Trelleborg

Hotel Marina Palace Yasmine Hammamet

Posted Oct 6, 2015 on Hotels
Semestervistelse med tonårsdotter och pojkvän. Vi hade halvpension och det passade oss väldigt bra. Vi besökte hotellets strand och där var det bra med möjlighet att köpa dryck. Maten smakade bra men det kunde vara långa köer samt att vissa maträtter tog slut. Tomma fat. Matsalen var stor och det fanns många gäster så personalen hann inte få undan på borden så det såg väldigt stökigt ut och kom man sent kunde det vara svårt att hitta ett tomt och rent bord. Vissa gäster rökte i matsalen. Oaptitligt! Personalen var trevlig. I lobbyn och vid baren var det ganska rökigt och stökigt så vi var aldrig där. Poolområdet var lummigt och fint med solstolar. Det fanns en inomhus pool men den var avstängd då vi tänkte använda den så det blev aldrig. Hotellets läge är bra med närhet till marinan, caféer, bar, disco och diverse affärer. Kan tänka mig att besöka hotellet igen.