Ratings based on 13 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.9 out of 5
67% of guests recommend
3.1 Room cleanliness
3.3 Service & staff
2.7 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Residence la Paix Hammamet

Posted Nov 7, 2010 on Hotels
Enkelt hotell, mycket trevlig och hjälpsam personal. Lite tråkiga omgivningar. Liten och mycket smutsig strand. Kanske beroende på lågsäsong? Absolut värt pengarna.
3 out of 5
by A verified traveler from LYON

HOTEL DAR HAYET

Posted Oct 28, 2010
SEJOUR AGREABLE MAIS A REVOIR LE CONFORT DES CHAMBRES ET AMELIORER LE BUFFET DU PETIT DEJ
4 out of 5
by A verified traveler

super agréable

Posted Jul 12, 2010 on Hotels
j ai passe des super vacances a la résidence la paix., il y a un bon équilibre entre la qualité et le prix. j ai vraiment aime. je recommande
1 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 2, 2010 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

residence le paix

Posted Jun 4, 2010 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler from Denmark

For dig som tog på ferie for at få oplevelsen.

Posted May 29, 2010 on Hotels
Jeg har været på dette hotel flere gang og jeg synes det har lige hvad man har brug for. Det er et familie hotel, men det er også rigtig godt til uge. Værelserne er ikke de smukkeste, men nu tager jeg personligt heller ikke på ferie for at ligge på værelset. Værelserne har hvad man skal bruge og det er ganske fint. De er så utrolig venlige på dette hotel og gør meget for ders gæster, der er flere arrangementer. Der er mulighed for personlig pleje i form af massage og andre behandlinger. De har en hyggelig bar hvor man kan hygge lidt inden byturen. Der er musik omkring poolen og det er rigtig hyggeligt. De kommer rundt og hører om du har brug for noget. Ellers er der en restaurant ved poolen hvor man kan bestille alverdens. De har døgnvagt ved hotellet så ikke hvem som helst kan gå ind. Der er mulig for veksling af penge i receptionen. Der ligger en lækker stand mindre en 5 min derfra. naturen på hotellet er rigtig fin, de har de smukke blomser og træer. Græsset er pænt grønt. Der er legeplads til børnene. Personligt synes jeg også det er lækkeret med en købmand lige ved siden af hotellet. han har lige hvad man skulle have brug for. Dertil også få importerede varer. Det er en hyggelig gåtur indtil medinaen og ønsker man taxa er dette også rigtig billigt og de køere hele tiden forbi. De har en aftale med en mand som gerne tager jer med på en uforglemmelig tur ud at ride på kameler. Der er flere springvand på hotellet. og man kan endda være heldig at de fejre et bryllup under jeres ophold. Dette er rigtig spændende og man får lov at deltage eller observere festen, alt efter ønske. De holder de bedste tunesiske aftner, med den lækreste mad og med den bedste underholdning. Det ligger i det gamle hammamet, og alligevel er der en masse at lave og se,
2 out of 5
by A verified traveler

in Der Residence la Paix Hast du Frieden

Posted May 13, 2010
ein gutes Hotel
3 out of 5
by A verified traveler from paris

Satisfait

Posted Mar 1, 2010
Bien pour des budgets moyens , Bien pour des touristes pas compliqués , ce n'est pas un 5 *, une famille peut s'y sentir bien , terrain de jeux et grande pelouse, piscine et solarium . Personnel à l'écoute , aimable , efficace .
3 out of 5
by A verified traveler from paris, france

bon rapport qualité prix

Posted Feb 24, 2010
correct et lieux touristiques à découvrir en taxi.
4 out of 5
by A verified traveler from suisse

hotel pour se reposer mais en toute simplicité

Posted Feb 24, 2010
Le personnel de cet hôtel sont d'une extrême gentillesse et serviabilité à part un des responsables de nuit qui est franchement désagréable, non souriant, avec des remarques déplacés.Chambre très agréable avec terasse très tranquille en face d'un bel eucaliptus.En revanche, la propreté des sanitaires et cuisine laisse à désirer, plus le manque de vaiselle, d'au moins une éponge ou de produit vaiselle.literie confortable et propre, petit déjeuner copieux et varié mais nappe...avec pleins de taches...Je gardes néanmoins un bon souvenir de mon séjour dans cette établissement vu la gentillesse des personnes qui y travaillent, le calme tranquille et simple malgré qu'il faille traverser la route pour se rendre sur la plage...