Ratings based on 11 Verified Reviews

4.1 out of 5
91% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.3 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from lofoten

Flott hotell i nærheten av sentrum

Posted Sep 16, 2016
Vi fikk et flott rom med balkong og badekar. Personalet var hjelpsomme og service innstilte. Frokosten var flott.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

grei sentral beliggenhet midt i byen, nær sjøen.

Posted Mar 12, 2016
Godt å komme etter lang kjøring, dro ut og shoppet i Harstad og kom tilbake til gode senger og deilig frokost.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

gerne wieder

Posted Dec 27, 2015
Pros: das Hotel war sauber, ruhig und geräumig.
Cons: Wir haben einen Schrank für unsere Kleider vermißt.
Location: Das Hotel befindet sich direkt am Beginn der Fußgängerzone. man hat also schnell die Geschäfte erreicht, ist aber ebenso schnell am Hafen.
Wir haben wunderbare Wintertage in Harstad verbracht, mit dem ganz speziellen nördlichen Flair. Die vielen Kerzen und Fackeln, die verschneite Landschaft, machte uns die Erholung leicht.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Nov 2, 2015
Pros: Trivelig betjening
Cons: Teppene bør fjernes
Location: God belligenhet
Helt Greit sentrums hotell. Burde ha vært 2 brukbare stoler slik at en slipper å sitte i senga. Meget hyggelig betjening. Bra frokostbuffet.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nice hotel in the centre.

Posted Oct 11, 2015
Nice hotel in the centre. Good value for money, good breakfast. Close to the centre and to airport bus.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Overnatting på Scandic Harstad

Posted Oct 1, 2015
Pros: Rommet, sengene, badet. Flott innredet rom..liker teppe på gulvet på hotell rommet ne.
Cons: Vet ikke om det er internett Pc,er men er vel mulig med bruk av egen pc på rommet..har ikke bærbar.
Location: Ligger sentralt til min tannlege, grottebadet og butikker. Midt i sentrum. Kiosk like utenfor.
Flott hotell...særlig etter opp-pussinga. Flott rom og bad. Bor gjerne der neste overnatting i Harstad.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Verona, Italy

Una notte in Harstad

Posted Sep 23, 2015
Pros: Design camere e colazione
Cons: Zona doccia
Location: Hotel in centro
Non eravamo mai stati in un hotel di questa catena. Nell'insieme ci siamo trovati bene. Harstad non ha molto da offrire ma è comoda per la vicinanza all'aeroporto di Evenes Harstad-Narvik. L'hotel è di un buon livello con camere spaziose, pulite e dotate di poltroncine e tavolino. La colazione a buffet era molto abbondante (dolce e salato). Un unica pecca: la doccia in bagno faceva acqua dappertutto, sembrava ci fosse una perdita dalla zona doccia. Consigliato per un breve soggiorno o per motivi di lavoro
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Kort vei til bussen

Posted Oct 15, 2014
Pros: Kort vei til buss og rådhuset
Cons: Har ingen klare forslag til forbedringer.
Location: Grei beliggenhet. Flere restauranter og et kjøpesenter i nærheten.
Helt greit. Litt trangt på rommet, men god standard.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Agréable et bon service

Posted Sep 6, 2014
Hôtel simple et agréable. Personnel très accueillant. Rien à redire.
4 out of 5
by A verified traveler

Bastu!!??

Posted Jul 14, 2014
Pros: Receptions personalen och det4 rymliga rummet
Cons: ..någon typ av luftfläkt eller liknande..saknade verkligen aircodition...
Location: .hotellet var centralt beläget...
..jag trodde jag beställt ett normalt hotellrum...men fick bo i en "bastu", ingen fläkt eller aircondition fanns på rummet. 30C ute och nästan lika varmt inne... ..nog trodde jag att Rica med det priset var ett modernt hotell anpassat till omgivningen... ..enligt beskrivningen skulle det finnas parkering för NOK50 men trots att vi anlände tidigt så var alla platser upptagna ..det gick inte att förhandsboka via nätet i samband med rumsbokningen. Det stora hotellet hade 5 st egna P-platser!!!!