Ratings based on 123 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
91% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from lofoten

Flott hotell i nærheten av sentrum

Posted Sep 16, 2016
Vi fikk et flott rom med balkong og badekar. Personalet var hjelpsomme og service innstilte. Frokosten var flott.
3 out of 5
by A verified traveler

ok hotell

Posted Sep 4, 2016 on Hotels
Helt ok hotell - men en del støy i gatene rundt !
3 out of 5
by Kent H from København

Lidt slidt uden særlig udsigt, som mange andre.

Posted Sep 1, 2016 on Hotels
Hotellet er lidt slidt og ligger bag et andet hotel der tager den ellers smukke udsigt. Venligt betjening men ringe faciliteter, lille bar med lidt kedelig barmenu, ikke mulighed for frokost (lunch). Kun den særdeles venlige betjening gjorde opholdet fint.
2 out of 5
by lasse from Sandvika

Bra frokost, men slitne rom.Hyggelig resepsjonist.

Posted Aug 24, 2016 on Hotels
En natt i august. Veldig hyggelig og dyktig resepsjonist, med under opplæring skilt. God frokost og parkering i bakgård. Slitent rom, og elendig utsikt mot bakgård. Rom322. Bra frokost.
3 out of 5
by A verified traveler

Knappt godkänt.

Posted Aug 8, 2016 on Hotels
Hotellet får knappt godkänt. Väldigt varmt på rummet och ingen air-condition gjorde att sömnen blev sisådär. Trångt rum och ganska slitna ytskikt. Verkar som man försökt fräscha upp men bara gjort vissa ytor, nya dörrar till rummet och toa. Men slitna väggar och golv, toan var fräsch men kändes inte som hotell standard. Ingen hårtork på toan varken i vårt eller övriga 2 rum vi hade bokade. Mycket dåligt! Lever inte upp till Scandic standard! Men personal var trevlig.
4 out of 5
by Didier

This traveler left a rating score only Posted Aug 3, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 2, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Huy Quang from Oslo

Fin avslutning for Lofoten tur.

Posted Aug 1, 2016 on Hotels
Behagelig og romslig rom med innglasset balkong som virker enda større. Gode møbler i rommet (2 x sofa med fotskammel, skrivebord etc.).
5 out of 5
by Thorvald

This traveler left a rating score only Posted Jul 31, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Åge from Bodø

Posted Jul 24, 2016 on Hotels
Greit hotell dårlig med parketing