Ratings based on 43 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
78% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by YM from TOKYO

the bed was very small

Posted Oct 13, 2013
the location was nice. the air conditioner and the shower didn't work by 11:30pm
4 out of 5
by A verified traveler

Perfekt beliggenhed lige midt i centrum

Posted Oct 7, 2013
Pros: Maden var fantastisk
Alt i alt et dejligt hotel hvor alt var i orden. Flot at man kan parkere ganske tæt på hotellet. Dog en ting: på den nøgle man får til brug ved parkering står der en pris på 6 Euro pr dag men det passer ikke det koster 8 Euro pr dag og den pris var IKKE til diskusion .
4 out of 5
by A verified traveler from Greve

Skønt hotel

Posted Aug 25, 2013 on Hotels
Herligt hotel som vi kommer ofte på, såvel som transithotel som ophold.
3 out of 5
by A verified traveler

Vakkert, gammalt hotell

Posted Aug 12, 2013 on Hotels
Hotellet ligg strategisk og sentralt plassert midt i Goslar. Litt styr å parkere, men det ordna seg greit (må parkere +/- 100 m unna, på eige område). Stort sett hyggeleg personale og god mat, men det er absolutt ein stor fordel å kunne snakke tysk, då der er få som snakkar f.eks. engelsk... Like ved hotellet er der div. restaurantar/pubar, så regn med dels betydeleg kvelds-/nattestøy. Ingen luftkondisjonering, så det blir fort veldig varmt på rommet når temperaturen ute er 25-30+ på dagtid og godt over 20+ på natta....
4 out of 5
by Kenneth

Posted Aug 11, 2013 on Hotels
Att hitta/komma till hotellet med bil var lite svårt. Många enkelriktade gator i Goslar. Bubbel i avlopp. Fin frukost med bra service.
5 out of 5
by Freddy from Larvik

Så sentralt og fullt av charme som det kan bli!

Posted Aug 8, 2013 on Hotels
Byens beste beliggenhet, midt på torvet. Meget bra servicenivå. Selvsagt et gammelt bygg, så man må finne seg i skjeve gulv og lave takøyder. Meget bra frokost, som man valgfritt kunne innta utendørs på torvet. Egen parkering også.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 5, 2013 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 30, 2013 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Kaiserworth Goslar

mærkelig betjening

Posted Jul 29, 2013 on Hotels
Det var fint, men vi undrede os over, at der stod så mange mennesker i informationen. Da vi kom, var de overraskede over at se, at vi havde et barn med. De gjorde et stort nummer ud af, at det ikke varen deres skyld, men internettets. det virkede lidt uprofessionelt. Der var heller ikke noget internet på hotellet. Restauranten var fin.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 25, 2013 on Hotels