Ratings based on 179 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
81% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Aangenaam hotel met prima ontbijt

Posted Oct 22, 2016
Location: Mountainbike en ski lift op steenworp afstand. Ook ben je zo (15 minuten met de auto) bij de brockenbahn (stoomtrein)
Wij hebben zeer aangenaam gezeten in prima ruime kamer. Wel is de kamer gedateerd en helaas ontbreekt er een koffie zet apparaat. Qua locatie ligt het centraal en erg dicht bij het mountainbike park met stoeltjeslift. Toch raad ik dit hotel aan en ik zal zeker terugkomen.
5 out of 5
by Maritim hotel from Braunlage

Cykel ferie

Posted Aug 29, 2016 on Hotels
Super godt sted fin start på dagens cykel ture
3 out of 5
by Hans

This traveler left a rating score only Posted Aug 29, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Daniel Mejdahl from Holstebro

Perfekt som hotel til cyelferien

Posted Aug 15, 2016 on Hotels
Maritim Berghotel ligger idealt til hvad man vil til Harzen og cykle i bjerge. Naturskønne omgivelser i den hyggelige by Braunlage. Bestemt ikke sidste gang.
4 out of 5
by Mikael from Linköping

Bra läge och parkering

Posted Aug 14, 2016 on Hotels
Läget bra. Parkering ute eller i garage. Stor pool ute och inne. Stora rum med balkong. Nära till Wurmbergs kabinbana.
4 out of 5
by A verified traveler from Hillerød

Perfect for Harz visit

Posted Aug 11, 2016
Love the rooms and balcony. Breakfast is world class. Wellness sauna area is small but does the job. We will be back :-)
4 out of 5
by Kenneth

This traveler left a rating score only Posted Aug 9, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Godt men gammelt!

Posted Aug 7, 2016 on Hotels
Godt men efterhånden gammelt hotel. Bla. er der stadig ikke fladskærm tv og det der er neget lille (20"), internet forbindelsen er som for 10 år siden i dk. Alt er velholdt men meget gammelt. Placeringen for hotellet kan ikke være meget bedre og det er derfor vi kommer her.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 5, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Ernst from Odense

Slidt men rent hotel.

Posted Aug 1, 2016 on Hotels
Et hotel der trænger til renovering, men pænt rent og fin service Restaurant og pub mad og drikke ligger i den høje ende.