Ratings based on 38 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
100% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.4 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Dan from Kungälv

Posted Apr 5, 2016 on Hotels
Tråkigt rum utan kylskåp! Störande ljud från krog nedanför, skräniga människor. Dålig hiss. Trevlig frukost! Gymet var låst när jag skulle träna?
Comment from Hotel Management
Jun 25, 2016 by Katrin Pettersson, Hotel Management
Hej Dan, Tack för din feedback! Vi kan tyvärr inte påverka stadens ljud men säg gärna till att du vill ha ett "tystare" rum nästa gång så ordnar receptionen ett rum mot gården istället. Vi är tacksamma om du mailar och talar om vad du upplevde för problem med hissen. Roligt att du uppskattade vår frukost som vi jobbar mycket med. Angående vårt gym så måste vi ha varit dåliga på att informera. Du behöver ha en kod från receptionen för att komma in. Välkommen tillbaka!
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 23, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Per-Erik

This traveler left a rating score only Posted Jan 24, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Jan

This traveler left a rating score only Posted Dec 27, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Benny M. from Hadsten

Visit Hässleholm

Posted Dec 21, 2015 on Hotels
Godt hotel med perfekt beliggenhed
5 out of 5
by jonny

This traveler left a rating score only Posted Dec 16, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Leif from Næstved

På julemarked i Hessleholm

Posted Nov 26, 2015 on Hotels
Vi var på et julemarked i Hesleholm og så fik vi lidt godt at spise med tilbehør og så er det jo rart ikke at skulle køre om aftenen. Hotellet lå lige midt i centrum så vi kunne gå på shopping dagen efter inden vi satte kursen mod dk. igen.
4 out of 5
by Not Provided from Trollhättan

Bra

Posted Nov 15, 2015 on Hotels
Lugnt och skönt och gott!
3 out of 5
by Not Provided

Posted Nov 13, 2015 on Hotels
Både madrass och kuddar saknade madrass- och kuddskydd, mycket ohygieniskt. Frukostpersonalen var ganska oengagerad.
Comment from Hotel Management
Jan 16, 2016 by Katrin Pettersson, Hotel Management
Hej, tack för din feedback. Vi har en väl fungerande egenkontroll där det ingår att tvätta täcken, kuddar och bäddmadrasser med jämna mellanrum precis som säkert andra hotell gör med sina madrass- och kuddskydd. Denna kontroll överses av vår duktiga husfru. Tack för din observation angående personalen. Det är viktigt för oss att våra gäster känner att vi bryr oss.
4 out of 5
by Roger from Boden

Statt i Hässleholm

Posted Nov 9, 2015 on Hotels
Bra läge och bra service