Ratings based on 18 Verified Reviews

3.8 out of 5
83% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.7 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Philippines

Convenient location

Posted Jul 15, 2016
Room amenities are minimal. Staff is efficient Good restaurant Convenient location. my room facing lake has real nice view.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Telemark

Perfekt hotell i Hamar by

Posted Nov 14, 2016
Sentralt beliggende. Gode senger og gode dyner. God frokost. Velger utvilsomt dette hotellet neste gang jeg skal til Hamar.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Brevik

Sentralt, hyggelig og god frokost!

Posted Nov 3, 2016
Pros: Generelt bra.
Cons: Ikke noe spesielt.
Vi fikk oppgradert rommet fra tvinnrom mot gården til dobbeltrom med Mjøsutsikt, men det resepsjonisten ikke tenkte på var at det skulle feires en 30 års dag rett under. Rommet og utsikten var fin og med medbrakt sov i ro ble det en god natts søvn i deilige senger. Vi ble gjenkjent fra fem dagers opphold i sommer både i resepsjonen og spisesalen. Topp service av en italiensk servitør. Vi kommer nok igjen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Oct 9, 2016
Gode senger og fantastisk frokost. Litt støy fra jernbanen om natten.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Sep 18, 2016
Hadde kjempe fin opplevelse av hotellet. Skal komme tilbake.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Greit hotell sentralt i byen

Posted Jul 29, 2016
Veldig kronglete gangsystem. Hotellet mangler parkeringsplass for gjestene sine.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Rent, praktisk, komfortabelt og moderne

Posted Jan 25, 2016
Pros: Beliggenhet. Det er moderne og komfortabelt
Cons: Ingen vannkoker og mulighet til å lage seg en kaffe/te på rommet. Det er synd å måtte gå 7etg. ned for å hente en kopp kaffe. Minibar. Det fantes ikke
OK frokostbuffé. Behjelpelige personalet, men det mangler det lille ekstra. Synd det ikke finnes p-hus, når gradestokken er -20C
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Oct 23, 2015
Fint hotell å ha hund på , fine lufteområder like utenfor
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bergen

Fint hotell sentralt i Hamar.

Posted Sep 29, 2015
Tredje gang jeg har brukt hotellet, like fornøyd hver gang.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Trondheim

Sentralt, moderne, komfortabelt

Posted Jul 13, 2015
Pros: Beliggenhet og stil
Super beliggenhet på moderne og trivelig hotell. Hyggelig betjening og god frokost