Ratings based on 10 Verified Reviews

3.7 out of 5
100% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
2.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by A verified traveler

It was okay, but not great.

Posted Sep 13, 2016 on Hotels
There were no towels available for rent. Supper has to be pre-order but no way of knowing that. No other food on the premises so we had to drive to find supper. Nice location. Good breakfast, but do they think I'd bother coming back.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from H'lem

Posted Oct 23, 2016
Pros: Ligging
Cons: Vroeg dicht ( met als voordeel: vroeg stil ).
Location: Bij de haven, op een schiereiland, veel jong volk, lekker zeilen !
Simpel, doeltreffend, heerlijke plek en betaalbaar je moet wel tegen stapelbedden kunnen
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from v

Leuk hotel aan haventje

Posted Aug 13, 2016
Het was qua prijs een goede verhouding... jammer dat er op de site niet aangegeven stond dat er geen handdoeken inbegrepen waren... verder netjes en schoon.. ontbijt prima..
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Sliedrecht

Prijs / kwaliteitverhouding

Posted Aug 12, 2016
Pros: De prijs en de ligging
Cons: Bekertje bij de wasbak en haakjes in de douche
Location: Prachtig gelegen aan het Heeger meer. Op dat moment was net de Sneek week aan de gang. Er is een zeilschool bij het hotel.
Prima hotel om even een nachtje in te slapen. Verwacht voor deze prijzen niet al teveel comfort. De bedden slapen prima. Veel jongelui, dus ook meer herrie op de gang. Wel mis ik een aantal simpele handigheden in de kamer die m.i. niet veel hoeven te kosten: B.v. Er is geen beker om even water in te doen (b.v. voor tandenpoetsen) Wat kost nou een plastic / kartonnen bekertje? Er is geen haakje in de douche om je kleren op te hangen. Voor de rest voldoet het goed.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Schöne Lage

Posted Aug 9, 2016
Für einen kurztrip genial. Super Lage direkt mit Blick auf den Kanal und Segelschule. Frühstück lecker und ausreichend. Für Kinder volleyballplatz, Fußballfeld, Kicker, Billard etc.
3 out of 5
by A verified traveler

飯店蚊子很多

Posted Jul 15, 2016 on Hotels
適合一星期長待的旅遊。
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 30, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Peter Olsson from Uppsala

Underbart läge

Posted Sep 26, 2014 on Hotels
Hotellet var enkelt och lite lägergårdsaktigt men det var väntat eftersom det i grunden är ett vandrarhem. Det var rent och i utmärkt skick. Frukosten var utmärkt och innehöll det man kan förvänta sig av en hotellfrukost, utan några krusiduller och överflöd av varianter. Läget är underbart med stadskärnan inom kort gångavstånd. Rekommenderas absolut.
4 out of 5
by Bonma from Brasschaat

Basic

Posted Jul 27, 2014 on Hotels
Handdoeken moet je extra betalen, De kamers was heel slecht verlicht twee spaarlampjes aan het plafond. Het was niet mogelijk er iets te lezen. De lamp boven de lavabo deed het ook niet. Het ontbijt was wel goed en het personeel was vriendelijk.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by ruud from wassenaar

Eenvoudig maar uiterst functioneel hotel

Posted May 26, 2014
Pros: Locatie en personeel.
Cons: Niet makkelijk te vinden,misschien wat bordjes voor mensen die geen gps hebben.
Location: Locatie is mooi, van de activiteiten geen gebruik gemaakt, omdat ik er voor mijn werk was.
Zeer goedkoop hotel,maar heeft wel alle ingrediënten voor een prettig verblijf. Mooie locatie, aardig behulpzaam personeel. Goed uitgebreid ontbijt buffet. Goede hygiene, prettige douche.