Ratings based on 48 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.6 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Gezellig knus hotel

Posted Nov 14, 2016
Pros: Het knusse.
Cons: Goed zo
Location: Wandelen, wandelen, wandelen. En voor de fietsers zeer veel mogelijkheden van routes.
Zeer vriendelijke ontvangst, uitleg over de omgeving en een heerlijke avondmaaltijd verzorgd door de gastvrouw.
4 out of 5
by A verified traveler from gouda

Huiselijk hotel

Posted Sep 19, 2016
Zeer vriendelijk en sfeervol. Prima kamers, badkamer wat verouderd. Zeker aan te raden.
4 out of 5
by Linda from Pittsburgh Pa

Posted Jul 31, 2016 on Hotels
Owners very friendly and helpful! Made us feel like part of the family. Only issue was no AC.
4 out of 5
by Bart from Oostende

Great stay for a small price! =)

Posted Jul 29, 2016 on Hotels
stayed one night while traveling through, very nice welcome by the manager himself. A very gentle and kind man, who helped us wherever possible. They also have a great breakfast!
4 out of 5
by A verified traveler

Eenvoudig, sfeervol en gastvrij

Posted Jul 25, 2016
Pros: Vooral de eenvoud sprak ons aan. Ongedwongen en ontspannen, zonder pretenties. Prettige, zeer klantgerichte service.
Cons: We vonden de matrassen van de bedden wat aan de zachte kant.
Location: Vlakbij Gulpen en de Belgische Voerstreek. Prachtige fiets- en/of wandelomgeving. Mooie horeca aan beide zijden van de grens.
Eenvoudig, sfeervol en gastvrij hotelletje in een sfeervolle omgeving met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer vriendelijk en warm welkom door de eigenaren. Prima, schone kamer voor een paar nachten. In de ochtend een keurig verzorgd, eenvoudig doch compleet vers ontbijt. Aangenaam terras aan de voorzijde, gratis parkeren. We komen hier heel graag nog eens terug!
4 out of 5
by A verified traveler

Das Hotel war für unsere Zwecke 1 A

Posted Jul 24, 2016
Pros: Es lag in einem schönen Gebiet schön Ruhig und Alles war sehr sauber.
Cons: Eine bessere Beschreibung wie man dort hin kommt wäre schön.
Location: Das Hotel befindet sich in einer ruhigen Lage auf den Land. Man kann hier wahrscheinlich schön Fahrrad fahren oder etwas wandern.
Ich wollte nur ein Konzert in der nähe ansehen und hab dieses Hotel gebucht weil es vom Preis Leistungsverhältnis extrem gut war. Das einzige Problem es ist auf einem kleinen Dorf es war schwer zu finden. Allerdings war ich begeistert als ich es gefunden habe. Die Zimmer waren sehr sauber und Ordentlich das hat mir sehr gut gefallen. Es war etwas eng dennoch sehr schön. Ich kann dazu nur sagen Daumen hoch. Selbst das Frühstück war sehr gut alles frisch und nicht hoch gepokert.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 5, 2016 on Hotels
prima hotel , goede accommodatie,klantvriendelijk Weljammer dat je niet met pin kan betalen
5 out of 5
by A verified traveler

Gastvrij in Zuid Limburg

Posted May 6, 2016 on Hotels
Klein hotelletje in een mooie omgeving. Heerlijk uitgebreid ontbijt.
5 out of 5
by Christiane

Klasse 2*-Hotel

Posted Apr 2, 2016 on Hotels
Nettes kleines, familiengeführtes Hotel. Zimmer und Bad zwar klein, aber alles funktionsfähig und sehr sauber. Ausgesprochen nette Inhaber! Sehr leckeres und reichhaltiges Frühstück. Preis-Leistung stimmt hier. Wir kommen auf jeden Fall wieder!
4 out of 5
by Heider from Sorocaba

muito bom

Posted Jan 20, 2016 on Hotels
ótimo lugar, tranquilo, ar puro, hotel familiar, muito aconchegante e confortável, não muito longe de masstritch. o dono muito simpatico e solícito.