Ratings based on 27 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
62% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Bestes Haus am Ort

Posted Feb 9, 2016
Leider hatten wir das Dachzimmer mit dem Abzug des Kamins der jeden Tag ab ca. 7:00 Uhr Lärm gemacht hat so dass man nicht länger schlafen konnte.
3 out of 5
by Michael from Deutschland

Gutes Hotel in direkter Nähe zu Großglockner

Posted Sep 3, 2015 on Hotels
Zimmer war sauber und ausreichend groß, vom Einrichtungsstil nicht ganz mein Fall, aber OK. Die direkte Lage an der Großglockner Hochalpenstraße ist perfekt, dafür sind die Möglichkeiten Abends in Heiligenblut auszugehen doch schon recht beschränkt. Sehr reichhaltig und gut gemacht fand ich das Frühstücksbuffet, nicht zuletzt auch wegen der freundlichen Servicekräfte. Insgesamt gutes Preis/Leistungsverhältnis
5 out of 5
by Christoph from Wien

Posted Aug 19, 2015 on Hotels
Super Start für frühe Glocker-Hochalpen-Runde. Sensationelles Frühstücksbuffet. Parkplatz in Tiefgarage. Sehr freundliches Personal.
4 out of 5
by John

Posted Aug 16, 2015 on Hotels
excellent hotel and location - would not have found this gem but for Hotels.com
5 out of 5
by A verified traveler from Abu Dhabi

Very nice hotel and have a very nice view

Posted Aug 13, 2015
Lovely staff and good stay and good breakfast and more
5 out of 5
by lorraine from Middlesex

Road Trip

Posted Aug 13, 2015 on Hotels
Lovely place, fantastic views and hotelier very nice and breakfast the most important part of the day - a nice range of choice.
4 out of 5
by A verified traveler

OK hotell

Posted Aug 5, 2015 on Hotels
Litt støy fra gata av folk og biler, spesielt plagsomt tidlig på morgenen. Hyggelig betjening i resepsjonen, ikke like god erfaring med dem som jobbet i restauranten. Til frokost var det satt opp navneskilt på bordet, så man kan ikke velge selv hvor man skal sitte. Det likte vi ikke. Også ved lunsjen fikk vi dårlig behandling. Den dagen vi skulle sjekke ut hadde rengjøring av rommet begynt mens vi var til frokost. Det skjønte vi ingen ting av, vi skulle jo flytte ut av rommet like etterpå. Rommet var trangt, men hjemmekoselig. Vi fikk et kort i resepsjonen som ga oss kraftig rabatt på Grossglockner Hochalpenstrasse, det sparte vi flere hundre kroner på. Fint innendørs basseng og saunaavdeling. Gratis parkering i stort parkeringshus 150 meter unna.
5 out of 5
by Lene Nakkestad from Porsgrunn

Fint utgangspunkt

Posted Aug 4, 2015 on Hotels
Supert utgangspunkt for grosglockner. Fint hotel med flott utsikt til fjellene og kirken i Heiligenblut. Artig frokost med det alle bordene er forhåndsreservert med navnet ditt.
5 out of 5
by Jarle from Haugesund

Dette var helt supert hotel.god service og mat

Posted Jul 30, 2015 on Hotels
Dette var helt supert hotel.god service og mat,Vi hadde et flott opphald
5 out of 5
by Agnete from Aarhus

Autentisk hotel

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
Dejligt hotel med mange faciliteter. Hyggeligt.