Ratings based on 42 Verified Reviews

3.1 out of 5
75% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.8 Service & staff
2.8 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 7, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Not so Hel

Posted Sep 30, 2015 on Hotels
Can't really complain for the price.
2 out of 5
by A verified traveler

cheap hotel in a very expensive town

Posted Sep 2, 2015
Pros: the price
Location: small town so everything is near
small room. an unclean bathroom on the floor with only one facility and 2 toilets.
4 out of 5
by VIKTORYIA from Minsk, Belarus

Good stay for the good price

Posted Aug 4, 2015 on Hotels
Good stay for the good price. Very close to train station and supermarket. Frendly staff helped us in every time when we lived and before (we needed the confirmation to applay for visa - they prepared the documentation very quickly. Shared bathroom wasnt prolem - we never saw the line.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Eric from Poland

Basic

Posted Aug 8, 2012
Pros: Cheap
Cons: No serVice at all
Location: A block from the beach and main drag
A very basic hotel. No services, no food, poor Internet connections, but clean and servicable.
3 out of 5
by andreas from Bra läge.

Posted Jun 30, 2017 on Hotels
De är ett billigt hotell där man inte har toalett på rummet. Men i korridoren så finns nyrenoverad toalett å duschrum. Man får vad man betalar för. Jag är nöjd.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Einfaches Hotel am Bahnhof Hel

Posted Jun 26, 2017 on Ebookers
Ab 7h laute Züge Betten selbst beziehen Kein WLAN Unfreundlicher Consierge spricht nur polnisch Anbindung zentral Sozialistischer Standard wie Schullandheim
5 out of 5
by Kamil

This traveler left a rating score only Posted Jan 2, 2017 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

PRL-owskie klimaty, ale świetne położenie

Posted Oct 31, 2016 on Hotels
Standard bardzo podstawowy, właściwie to wycieczka w lata 70. XX w. - pokoje bez łazienek, malutki telewizor bez pilota, klatki schodowe jak w gierkowskich blokach. Do tego brak śniadania. Ale miła obsługa i świetne położenie - 3 minuty do plaży nad zatoką. No i cena... niewygórowana
1 out of 5
by A verified traveler

Sztuka surwiwalu w niskich temperaturach

Posted Oct 17, 2016 on Hotels
Przybyliśmy do hotelu, pokój 2 osobowy na 4 pietrze. Środek października. Na dworze około 8C. W połączeniu z wiatrem i brakiem słońca odczuwalnie około 0. Hotel z zewnątrz, późny gierek. Wewnątrz nieśmiałe próby renowacji. W recepcji ciepło, więc zapowiada się że po przemarznięciu będzie dobrze. Im bliżej pokoju na 4 piętrze tym zimniej. Pokój. Puste półki, łóżka niepościelone. Łóżka prastare. Telewizor jest również prastary ale nie działa. Nie ma szkła nie ma nic. Umywalka w pokoju z dostępną wodą zimną i lodowatą. Ponadto wiatr hula pod drzwiami. Temperatura odczuwalna bliska 0. Grzejnik działa do około 12-tej w nocy. Ale grzał przyzwoicie. Łazienka poza pokojem, jedna w stylu la' komuna, druga na bardzo przyzwoitym poziomie, ale woda konsekwentnie lodowata. Krioterapia murowana, dla słabszych zawodników zapalenie płuc w zestawie. Taki plus że blisko do dworca i jak to na helu blisko wszędzie. Więc może latem jest lepiej. Ale na jesień/zimę polecam swój namiot. Może będzie taniej, ale temperatura i warunki podobne.