Ratings based on 337 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
97% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Bra läge, trevlig personal, små rum.

Posted May 19, 2015 on Hotels
Kanon bra personal! Då vi reste med bebis och hade barnvagn så var ej rummet vi fick optimalt då det var ett gäng trappor som skulle passeras för att komma till rummet. Detta uppmärksammades av personalen först vid utcheckningen. Baconen vid frukosten var brända om man nu ska hitta något att klaga på. Super bra läge. Hotellrummet något litet, en säng på 140cm är lite trångt för två personer.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by henning from Fredrikstad

Skjult Perle

Posted May 12, 2015 on Hotels
Første gang på hotell i Helsingborg(reiser ellers mye). Ble møtt av utrolig hyggelig personel både i resepsjon og bar/rest/frokost. Topp kvalitet på maten som overrasket veldig positivt. Dette hotel anbefales på det varmeste! Henning Olsen, Norge
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Vera

This traveler left a rating score only Posted May 11, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Cathrin from Göteborg

Rekommenderas varmt!

Posted May 10, 2015 on Hotels
Underbart hotell med underbar personal!! Kommer alltid bo här när jag är i Helsingborg, detta var besök nr två på hotellet och jag var lika nöjd förra gången!´ Restaurangen har utmärkt god mat, viner och personlig service! Hotellet är i gammal genuin atmosfär och stil, absolut inte slitet och nedgånget.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Kent from Stockholm

Helg i Helsingborg

Posted May 9, 2015 on Hotels
En veckosluts resa. Rummet var lite litet men hotellet var bra i övrigt. Frukosten är ju någontin utöver det vanliga.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Björn from Halmstad

Bra weekend-hotell

Posted May 9, 2015 on Hotels
Ett hotell i hjärtat av Helsingborg som passar perfekt för en weekend. Bra service och otroligt fin mat, både frukost och middag. Vårt rum låg mot innergården vilket var ett stort minus. Rummets tv visade brusiga kanaler och toaletten var lite liten.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Kari

This traveler left a rating score only Posted May 5, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Mats from Stockholm

Mitt i centrala Helsingborg

Posted Apr 22, 2015 on Hotels
Hotellet ligger perfekt mitt i centrala Helinborg. Receptionisterna var väldigt trevliga. Frukosten var bra, men det jobbade för lite personal på frukosten. Borden var överfyllda med smutsigt porslin.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Yngve from Stockholm

Trevlig personal

Posted Apr 13, 2015 on Hotels
Centralt och bra läge, bra frukopst och trevlig personal.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Karina Skov from København

Super service

Posted Apr 10, 2015 on Hotels
Rigtig god oplevelse med super service. Kan varmt anbefales.