Ratings based on 1,956 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
91% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.2 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Skene

Ingenting att klaga på

Posted Feb 10, 2016
Pros: Frukosten var utmärkt, båda i kvantitet och kvalitet!
Cons: Rummet, framförallt badrummet sprider 80-tals charm. Kanske dags för renovering? Men allt fungerar, är felfritt och rent.
Location: Perfekt läge, direkt vid hamnen, bredvid tågstationen, 2 min gångväg från centrumet. Nära turistinformation, kultur, shopping, nöje.
Vi besökte Helsingborg bara över helgen för att koppla av från vardagen. Upplevde hotellet som mycket prisvärt med tanke på läget och alla bekvämligheter, såsom gym, bar (Bishops Arms), restaurang, bastu m.m. Hotellet är en utmärkt utgångspunkt för shopping, hamnpromenader, kultur - och nöjesupplevelser i Helsingborg och närområdet. Kullaberg är inte långt borta och värt ett besök. Vi var nöjda och kommer gärna tillbaka.
4 out of 5
by A verified traveler

Hyvä sijainti kauppojen ja meren lähellä.

Posted Feb 7, 2016
Pros: Näköala neljännestä kohti Helsingöriä.
Cons: Lattialämmitys kylpyhuoneissa puuttui. Suihkun oli hankala saada päälle :)
Location: Huippu paikka ,kaikki lähellä.
Hyvä kohtaamispaikka tuttavien kanssa. Hyvät tarjoilut koko päivän.
5 out of 5
by Pia

This traveler left a rating score only Posted Jan 28, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from H

Härligt Hotell

Posted Jan 28, 2016
ligger nära till havet och centralt. De. Har en aupergo resturang och en pub. Bra ställe om vill koppla av.
5 out of 5
by A verified traveler

Handbollshelg

Posted Jan 27, 2016 on Hotels
Blev uppgraderade sade de vid incheckningen. Rummet var ngt större än normalt och vi fick sen utcheckning, vilket passade väldigt bra. Frukost på söndagen till kl. 12.00 var också ett plus.
4 out of 5
by Dan

This traveler left a rating score only Posted Jan 27, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 27, 2016 on Hotels
4 out of 5
by joakim from Varberg

Extraavgifter för tillgänglighetsanpassade rum.

Posted Jan 26, 2016 on Hotels
Vi fick betala extra för att vi hade en person med funktionshinder med oss. 150:- för att byta upp oss. Vi betalade då och funderade på det när vi kommit hem och det kändes inte ok. Anledning var att det inte fanns något rum kvar som var tillgänglighetsanpassat i den prisklass vi hade bokat, Hotels.com skriver dock på bokningen att kostnader kan tillkomma och tillgänglighetsanpassade rum kan inte garanteras. Jag var i kontakt med hotellet och fick mina 150:- tillbaks efter mycket gnöl och gnäll från deras sida. Till syvende och sist så vill dom ha 150:- extra för att man har ett handikapp. Tror inte det hade sett bra ut i press om vi hade kontaktat dom. Vi känner att vi inte orkar bry oss och kommer inte boka detta hotellet igen.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 21, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Tinna from Borås

Posted Jan 20, 2016 on Hotels
Helt ok rum, men sunkigt badrum. God varierad frukost