Ratings based on 89 Verified Reviews

3.1 out of 5
54% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.0 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
1 out of 5
by Amaer

This traveler left a rating score only Posted Apr 26, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

:)

Posted Mar 21, 2016 on Hotels
:)
3 out of 5
by Ryan from Colorado

What was expected

Posted Oct 13, 2015 on Hotels
Good for the price. Decent location
4 out of 5
by Ayman from Sweden

flash visit

Posted Mar 12, 2015 on Hotels
The hotel was as expected. According to the fees it was very good.it's position is perfect.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 16, 2017 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Trelleborg

Nice hotel near Centrum and the cool south area.

Posted Feb 7, 2017
Pros: It was nice many to personalize the room more to make the more cozy.
Cons: Look above.
Location: You have algo gross in the south of center, a very nice supermarket. Then at the north you have nice boutiques with a lot of things. Knutpunkten is al
First day was shopping in the southern parts, next day I was in the center looking for a good eye doctor.
2 out of 5
by Laila

Inga plus!!

Posted Feb 5, 2017 on Hotels
Tyvärr blir inte mitt betyg högt, standarden på det 4-bädds rum jag fick var som på många andra lågpris vandrarhem - helt ok, det väsentligaste, hårda madrasser men ingen värme, fönstren gick knappt att öppna ( vädring behövdes). Men köket var under all kritik! Få husgeråd, mycket slitna en hel del hade behövt slängas, få kokplatto, ingen fläkt så fönsterna stod jämt öppna varpå det blev iskallt. Kastrullerna var få och hade passerat "bäst-före" för länge sen. Fritt kaffe men kaffebrygare gick inte använda för den var så skitig, och plattan hade ettt tjockt lager ingrodda gsmla kafferestr, köksytorna var slitna och skitiga, skåpen få rent erbarmligt faktiskt. Inte människovärdigt så jag undrar vilka som frivilligt bor där? Jag mejlade under natten och checkade ut mig - så illa har det aldrig varit någonstans. Ska man inte laga mat utan bara ha en säg så är det en annan sak. Men hela anläggningen är sluten, fotona visar bara de allmänna utrymmena som är fräschast. Dusch - spartanskt någorlunda rent men man får vad man betalar gör även här. Dock lite konstigt - vandrarhemmet finns i 2 namn, Helsingborg Hostel och Helsingborg vandrarhem, anger att de tillhör SVIF men det gör de inte sa ägaren Göran, skylten är dock kvar.
2 out of 5
by Jaakko

Inte helt nöjd

Posted Jan 23, 2017 on Hotels
Väldigt enkel standard. Bokade enkelrum men fick en våningssäng i en sovsal, men löfte om att vara enda gäst. Nedslitet kök i korridor utan tillbehör. Fick dricka mitt te ur en liten såsskål. Tur att jag kom sent och inte behövde vara kvar längre än nödvändigt. Nästa gång blir det airbnb
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 16, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler from Falk

Sunkigt hotel Lukta matos i rummet Dåliga sängar

Posted Jun 30, 2016
Blev besviken på vandrar hemmet.Dåligt mottagande.Köket var mycket dåligt. Frysen var överfull med mar och is likaså kylskåpet