Ratings based on 9 Verified Reviews

3.9 out of 5
4.4 Room cleanliness
3.3 Service & staff
4.2 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 11, 2016 on Hotels
Inget hotell - borde inte vara en del av Hotels.com. Knepigt med övre våningen i en privat bostad. Mycket tvär och svårforcerad trappa. När man väl är uppe fin och välutrustad lägenhet.
5 out of 5
by A verified traveler

Bekvämt, trevligt och rent

Posted Sep 16, 2016 on Hotels
Trevlig ägare. Enkel och snabb incheckning. Rent rum. Bra lokaliserat för de ändamål som jag hade, tex besöka Campus Helsingborg.
5 out of 5
by A verified traveler

Nära till det mesta

Posted May 6, 2014 on Hotels
Väldigt bra läge för bra pris. Stort rymligt rum med allt som kan behövas för både en kortare och en längre vistelse.
4 out of 5
by Benny Garman from Centalt

Fantastisk Lägenhet , Service och Läge

Posted Apr 17, 2014 on Hotels
Mycket fin lägenhet och läge nära centrum i Helsingborg .
5 out of 5
by S & A

here's where the magic happens

Posted Aug 3, 2013 on Hotels
En väldigt mysig takvåning med promenadavstånd till centrum. Bra kök och fint wc, dusch. Lätt och smidigt med in- och utcheckning då värden är väldigt trevlig och hjälpsam. Kommer absolut komma tillbaka!
3 out of 5
by Staffan from Örebro

Mysig takvåning

Posted Mar 17, 2013 on Hotels
Bäst för privatgäster som vill stanna längre än en natt och kan tänka sig att göra egen frukost eftersom det inte finns.
1 out of 5
by Erik

This traveler left a rating score only Posted Sep 7, 2012 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 21, 2012 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Mysigt komplement till ett vanligt hotellrum!

Posted Dec 14, 2011 on Hotels
Jag och min partner tänkte spendera en natt i Helsingborg och kom som en slump över denna mycket fina takvåning med fin utsikt över havet och staden. Har man tänkt stanna längre var köket fint att ha tillgång till. Vi blev väldigt trevligt bemötta av värden och vi kan varmt rekommendra våningen till andra!