Ratings based on 1,223 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
88% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Bad Oeynhausen

Hotel nahe Flughafen

Posted Apr 23, 2016
Pros: Ideal für Geschäftsreisende, die die Flughafennähe bevorzugen.
Location: Das Hotel liegt innerhalb von 5 Autominuten zu dem Flughafen bei Helsinki
Gutes Hotel in Flughafennähe mit regelmäßigem, kostenlosen Flughafenshuttle.
Comment from Hotel Management
Apr 25, 2016 by Mikko K, Hotel Management
Dear Andreas Thank you so much for leaving a 4 star review of our hotel. We wish you welcome back soon! With best regards, Mikko K. Guest Relations
2 out of 5
by Keijo R.

Parantamista olisi

Posted Apr 23, 2016 on Ebookers
Huoneen hintaan ei sisältynyt aamupalaa enkä sitä huomannut hotellikuvauksesta. Ostin sitten sisäänkirjautumisen yhteydessä kalliin aamupalan 16,80 / hlö ja se luvattiin aamulla klo 5.00 lähtien. Aamiaisella puuttui vielä silloin lämpimät aamupalat, kuten nakit, lihapullat ym. Mahdollisesti ne myöhemmin tulivat, kun vesihauteet olivat valmiina. Oli kalliit kylmät leikkeleet ! Tyyny oli kova ja korkea. Lentokenttäkuljetus klo 6.00 sujui hyvin ja oli aikataulussa.
4 out of 5
by Terttu V.

Kiva kotiinpaluu

Posted Apr 22, 2016 on Ebookers
Mukava hotelli maailmalta tullessa, yöpyä ennen kotiin matkustamista. Aamupala oli mahtava!
4 out of 5
by Jukka from Joensuu

Posted Apr 19, 2016 on Hotels
Yöpyminen lennon ja jatko matkan välillä
Comment from Hotel Management
May 14, 2016 by Annika, Hotel Management
Hyvä Jukka, kiitos että valitsitte Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport hotellimme majoituskohteeksenne lennon ja jatkomatkan välille. Toivon, että majoituksenne on sujunut miellyttävästi ja toivomme teidät tervetulleeksi uudelleen vieraaksemme. Ystävällisin terveisin, Annika Vastaanotto Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport
5 out of 5
by A verified traveler from tampere

friendly staff

Posted Apr 17, 2016
Pros: my daughter forgot her calender and the staff friendly sent it back to her address
Location: 10 minutes from the airport
convenient, easy to get from the airport and to get there
Comment from Hotel Management
May 13, 2016 by Annika, Hotel Management
Dear maija, We are so happy to hear that your staying with us were pleasant. It's lovely to hear that lost and found item came to right address and the complimentary shuttle service pleased you. We warmly welcome you to come back to stay with us again! Best regards, Annika Front Desk Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport
3 out of 5
by Raisa

Lentokenttähotelli

Posted Apr 16, 2016 on Hotels
Yöpyminen lentojen välillä. Hyvät yhteydet kentälle. Vaivatonta ja ok hotelli.
Comment from Hotel Management
Apr 23, 2016
Hyvä Raisa, kiitos vierailustanne hotellissamme ja mukavasta palautteestanne. Olemme todella iloisia kuullessamme, että majoituksenne sujui hienosti ja olette päässeet käyttämään maksutonta lentokenttäkuljetusta. Toivottavasti näemme teidät pian uudelleen! Ystävällisin terveisin, Annika Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Vastaanotto
5 out of 5
by A verified traveler from UK

Great staff reception.

Posted Apr 15, 2016
Arrived with 3 dogs. All greeted warmly. Thank you.
Comment from Hotel Management
May 13, 2016 by Annika, Hotel Management
Dear nic, Thank you for staying with and taking time to write us valuable review. We are glad to hear that your accommodation with dear pets were pleasant. We warmly welcome you to come back. Best regard, Annika Front Desk Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 15, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Jouko T.

Asiallinen työmatkamajoitus

Posted Apr 14, 2016 on Ebookers
Hieman negatiivistä asiaa: viemärin haju kylpyhuoneessa. Oliko hajulukko kuivunut? Pidesuihku vuoti liitoksesta. Hotelli oli työkohteisiimme nähden erinomaisella paikalla. Lisäksi varatessamme hotellia kiinnitimme huomiota autopaikan maksullisuuteen. Esitteessä oli ilmainen auton parkeeraus, mutta hotellin vastaanotossa saimme tietää toisin. Vastaanotto-virkailija ei perinyt maksua. KAIKKI HYVIN !
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 13, 2016 on Hotels