Ratings based on 307 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
96% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Outi from ulvila

Posted Sep 1, 2015 on Hotels
Sauna oli valitettavasti varattu koko perjantai-illan yksityiskäyttöön joten emme päässeet saunaan. En huomannut missään sivuilla mainintaa kys.asiasta ja perheen nuorimmat olivat varanneet uikkarit mukaan ja hieman pettyivät kun eivät päässeet uimaan.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Marja-Sisko

Hinta-laatusuhde kohdallaan

Posted Aug 26, 2015 on Hotels
Yövyimme viikonloppuna kaksi yötä helteiden aikaan. Hotellissa ei ilmanvaihtoa huoneissa, joten vähän hirvitti, mutta saimme isonkin ikkunan avattua, joten selviydyimme hyvin. Sijaispatjat olivat likaiset, mutta sentään puhtaiden lakanoiden alla. Henkilökunta oli ystävällistä ja aamiainen ihan hyvä. Sijainti mainio, lähellä Espoon keskusta ja parkki ilmaista.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Jäi kuitenkin positiivinen kuva

Posted Aug 8, 2015 on Hotels
Vähän ihmettelin, kun silitysrautaa, -lautaa ja fööniä piti kysellä respasta. Jos oli netissä maininta, että ei löydy huoneesta, ei nähty. vanhat ihmiset ei netissä aikaansa vietä. Aika hiljaista henkilökuntaa respassa.....Sanottiin kuitenkin itse KIITOS, kun luovutettiin oviavain ja sen jälkeen sanottiin VAIN ITSE HEI HEI.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Elina

This traveler left a rating score only Posted Aug 5, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Families
by Esko from eepee

Hinta laatusuhde ok.

Posted Jul 30, 2015 on Hotels
Rauhallinen,hinta laatusuhde kohdallaan.Hyvä aamiainen,hymyilevä henkilökunta.Kaunis luonto ympärillä.Sopii meille mainiosti.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Margus

Hinnang

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
Kõik oli meeldiv ja vastas ootsutele, hea soome tase
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 19, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Sini from JKL

Ihan ok, MUTTA....

Posted Jul 18, 2015 on Hotels
Jos haluaa hotellilta edes jonkinlaista luksuksen tuntua, kannattaa valita jokin toinen hotelli. Heti hotelliin astuessa oli vähän sellainen "voi ei" reaktio. Sisustus jo aulasta lähtien oli ankeaa. Hotellihuoneen värit olivat puhkikulunut violetti ja kuluneen värinen lakattu lastulevy + tiiliseinä. Aamupalalla oli kaikkea, mitä hotelliaamiaiselta vaaditaan, mutta toisena aamuna ymmärsin olla ottamatta sitä etovaa munakasta. Itse kaipaan hotelleilta aina tietynlaista arjesta irtaantumista ja luksusta, joita jo sillä, että hotellihuone tekstiileineen olisi vaikkapa valkoinen, saataisiin aikaan. Se kaikki violettius alkoi häiritsemään. Henkilökunta oli oikein mukavaa ja asiakaspalvelutaitoista, ja huone oli puhdas. Mitään ylimääräisiä pyyhkeitä tai suihkusaippuoita yms. ei kuitenkaan ollut, ja vesi haisi vähän oudolle suihkussa käydessä. Jos haluaa vain yöpyä jossain lähellä Helsinkiä, eikä sillä ole väliä minkä värinen sisustus hotellissa on, tämä on oikein hyvä valinta, jos haluaa päästä halvalla (n. 100€/yö). Hotelli on lyhyen kävelymatkan päässä Espoon rautatieasemasta, ja lippu Helsingin keskustaan maksaa 5€, eikä matka kestä kauaa, joten kaikkiaan aika vaivatonta ja edullista. Itse petyin ehkä siksi, etten tiennyt Helsingon alueen hotellien hintatasoa ja olimme melko myöhään liikenteessä.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Lohja

Oli meidän tarkoitukseen juuri sopiva paikka

Posted Jul 13, 2015
Location: Meidän tapauksessa häät oli viereisessä kirkossa ja häätilaisuus Lagestadin talossa joten hotelli sopi hyvin tähän tarkoitukseen
Kaikki meni niin kuin oli tilattukin ja oli ihan hyvät sängyt missä nukkua, ainoastaan lentokoneiden ääni hieman häiritsi. Tosin aamulla epäilin että olenko Venäjällä kun vain ympäriltä kuului venäjän kieltä ja henkilökuntakin taisi olla jostain muualta kuin Suomesta. Mutta ei se mitään kun vaan kaikki toimii. T. Merja Vallasmaa
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by stephanie

This traveler left a rating score only Posted Jul 10, 2015 on Hotels