Ratings based on 3,068 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
84% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Berlin

Schönes Stadhotel

Posted Dec 6, 2016
Top Hotel mit guter Lage und guter Ausblick. Innenstadt gut zu Fuss erreichbar.
4 out of 5
by A verified traveler from Österreich

Stylisches Hotel

Posted Dec 6, 2016
Freunlicher Check inn, nah genug um Helsinkis Innenstadt zu Fuß zu erkunden, super Frühstücksbuffet!!!
4 out of 5
by A verified traveler from Saudi Arabia

Seaside hotel

Posted Nov 22, 2016
Staying here was very comfortable. Tramcar station is in front of the hotel. Supermarket and restaurants are very near.
4 out of 5
by A verified traveler

Sehr gute Preis-Leistung-Verhältnis

Posted Oct 24, 2016
Location: Innenstadt ist 15 Minuten Zu Fuss. Man hat einen schönen Blick zum Hafen
Ich bin sehr häufig in diesem Hotel und bin sehr zufrieden. Die Lage ist auch gut. 500m zur Autobahn nach Espoo und 15min. zu Fuß zur Innenstadt
2 out of 5
by A verified traveler from Norway

God beliggenhet i Helsinki.

Posted Oct 17, 2016
Pros: Koselig i vestibylen.
Cons: At det ikke var varme på romma,og dårlig forståelse for klagen vi fremsette.
Location: Utsikt mot sjøen.Kort avstand til trikken,fin gangavstand til shopping og sentrum.
Når det er kald høst,forventes det at det er varme på rommet når en kommer. Meldte fra i resepsjonen,fikk beskjed om at dette skulle fikses dagen etter.Sentralvarmen ble ikke satt på de 3 dagene vi var der.Dyrt å kjøpe frokost om det ikkje er innkludert i prisen.
5 out of 5
by A verified traveler

prox porto oeste. 2km para centro historico

Posted Oct 2, 2016
Recepção enxuta. Sem sofás. Quarto, banheiro e café da manhã excelentes. Preço a 150 euros/ diária.
2 out of 5
by A verified traveler

Remontti häiritsi

Posted Sep 30, 2016
Suurperheen vanhempina pääsemme harvoin kahdestaan reissuun, joten olimme odottaneet pitkään viikonloppua Helsingissä. Majoituimme Radinsson Blu hotellissa 24-25.9. Olemme yöpyneet ennenkin ko. hotellissa ja olleet oikein tyytyväisiä majoitukseen. Nyt hotellivarausta tehdessämme missään ei informoitu hotellin remontista. Tämä oli aikamoinen pettynys, sillä remonttityöt alkoivat jo sunnuntaiaamuna ja kaunis vastaanottoaula oli suljettu remontin tieltä. Lisäksi luulimme että huonevaraukseemme kuuluu aamiainen, kuten aikaisemmin, näin ei kuitenkaan ollut ja aamiainen 21e per/hlö paikanpäällä maksettuna tuntui kohtuuttoman suurelta. Lisäksi illallinen hotellin ravintolassa oli suuri pettymys. Tilasimme härän pihviä (beef). Missään ei lukenut pihvin olevan entrecote eikä edes tarjoilija tätä tiennyt. Pihvistä lähes puolet oli valkoista läskiä eikä maistunut miltään. Luulimme saavamme kunnon pihvin kuten ruokalista lupaili. Ruokarauhasta ei myöskään ollut tietoakaan, sillä hotelliin saapuvat ihmiset kulkivat ravintolan läpi. Seuraavana aamuna luulimme että parkkimaksu suoritetaan maksuautomaattiin, kuten maksulipukkeessa lukee. Olimme jo maksaneet edellisenä päivänä huoneen ja saaneet quick check outin. Vastaanottovirkailija ei kuitenkaan kertonut sisäänkirjautumisvaiheessa mitään autopaikasta. Jouduimme siis aamulla jonottamaan uudelleen maksaaksemme parkkimaksun. Olemme pettyneitä siihen ettei remontista tiedotettu, illallinen oli katastrofi ja parkkimaksusta ei informoitu.
4 out of 5
by A verified traveler from Everett WA

Close to old city and cruise ports

Posted Sep 22, 2016
This hotel is convenient to walking to the old city in Helsinki and also either walking or taking a tram or taxi over to the cruise ports. The hotel is being renovated and there are several steps to negotiate from the entrance through the restaurant and up 6-8 stair steps to the reservation desk as of Sept. 3rd. We were given a newly renovated room on the 3rd floor with nice views of the port. Although there were several streets below us we didn't notice any street noise. The room was very nice, the bed was super comfy and the bath toiletries were also very nice. Breakfast was included with the price of our room. Great choice of hot and cold selections. Will stay here again and would certainly recommend to friends.
5 out of 5
by A verified traveler from Karlstad

Bra hotell

Posted Sep 10, 2016 on Hotels
Jobbade i Helsingfors. Blev väl mottagen
4 out of 5
by A verified traveler

快適、ヘルシンキではいつもこちらのホテルです。

Posted Sep 9, 2016 on Hotels
2度目の滞在。現在改装中でフロントがわかりづらく、狭くチェックインとチェックアウトに並んだ。改装前はロビーも広く快適だった。市内までも歩いて行けるし、海外にも近く便利。ベットも快適だが、一人用1泊は狭い部屋。WIFIの繋がりはとても良い。改装前はタダで利用できるサウナもありよかった。改装中はなかったが、改装後に更によいサウナができるとの事なので期待。