Ratings based on 149 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
82% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.0 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

heel leuk hotel

Posted Aug 21, 2016
Pros: zwembad en ontbijt
Cons: is nogal duur voor hondje aangezien de hond nergens mee mag in het hotel!(er ligt overal tapijt!) Ontbijt moesten we dus in shiften doen .
Location: wandelingen en resto's in nabije omgeving zonder auto te moeten gebruiken.
fijn hotel, wandelingen dichtbij,zwembad, super ontbijt...
5 out of 5
by A verified traveler

Mooi hotel in een bosrijke omgeving

Posted Jun 13, 2016
Pros: De sfeer is erg prettig. Nergens geluidoverlast. Gezellige bar.
Cons: Personeel toch nog wat meer Nederlands spreken.
Location: Wij zijn er 2 nachten geweest i.v.m. een autorace. Hotel ligt op een mooie afstand van het circuit.
Prima hotel met goede voorzieningen. Kamers zijn erg groot en netjes. Een groot deel van het personeel spreekt Nederlands of goed Engels. Hotel ligt op korte afstand van het circuit.
4 out of 5
by Anthony

This traveler left a rating score only Posted May 31, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Deborah from Court saint etienne

Un week-end génial dans un endroit superbe!!

Posted May 26, 2016 on Hotels
Nous avons été ravi de notre arrivée à notre départ! Une chambre tip-top comme sur les photos du site, spacieuse, un lit confort, une s. de bain magnifique et un ptit déj super bon (et il y a le choix!) Bref, 9 sur 10 pour cet hôtel!
4 out of 5
by HENRI

This traveler left a rating score only Posted May 24, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Didier from Bertrange

Hôtel vieillot, bien placé...

Posted May 5, 2016 on Hotels
Hôtel vieillot, bien placé...Service tardif souriant...petit déjeuner servi comme par un personnel blasé et triste...
3 out of 5
by A verified traveler

Bien mais...

Posted May 3, 2016 on Hotels
bien mais l'hôtel aura bientôt besoin d'un rafraichissement car il se fait vieillissant. ascenseur avec porte manuelle, rembarde de balcon usée par le temps... Chambre avec vue sur le lac... ou plutôt sur les arbres entre l'hôtel et le lac. Demande pour avoir un lit double puisque proposé lors de la réservation mais arrivé à l'hôtel on nous signale que le type de chambre choisi ne comporte jamais de lit double. Il aurait fallu prendre la chambre standard... Pourquoi le proposer? Pourquoi les chambres supérieures n'ont elles pas cette option alors qu'elles sont "supérieures" Des déchets étaient présents sur les toits plats en dessous de notre étage, donc à la place de la vue sur lac, on avait vue sur canettes et paquets de chips et vu leur état ça ne datait pas du jour avant.
3 out of 5
by A verified traveler

Mooie locatie, op korte rijafstand van centrum.

Posted Apr 20, 2016
Pros: De omgeving en het eten.
Cons: Faciliteiten (op kamer, sauna)
Location: Dichtbij centrum, supermarkt, thermen spa
Mooie locatie, op korte rijafstand van centrum. Prima hotel met keurige kamer. De kamer met uitzicht op het meer is erg romantische gelegen. Zeer goed eten vooral het buffet is aan te raden. Prijs kwaliteit vonden niet helemaal in verhouding. We hadden een iets luxere sfeer verwacht voor de relatief kostbare kamer.Geen waterkokertje op de kamer en de sauna is erg tegen gevallen. Dit is opgelost door de kosten niet te rekenen. We zijn naar thermen Spa geweest wat ook op korte rijafstand ligt.
4 out of 5
by Jurgen

This traveler left a rating score only Posted Apr 9, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Walter from Hellevoetsluis

Gezellig comfortabel hotel

Posted Mar 30, 2016 on Hotels
Lekker gewandeld in het bos om het hotel en daarna heerlijk ontspannen in de wellness van het hotel.