Ratings based on 168 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
71% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.3 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 27, 2016
Hotellrommet hadde trengt en oppussing. Men ellers et hyggelig hotell.
4 out of 5
by A verified traveler

Nice stopvoer, very convenient and friendly

Posted Jun 26, 2016 on Hotels
Very convenient for my business trip
4 out of 5
by Marita

Posted Jun 24, 2016 on Hotels
Trivelige folk i resepsjon.var nede til frokost 10.15 manglet endel på frokost buffeen,eks joughurt, bacon,juice
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 22, 2016 on Hotels
Great, friendly service.
4 out of 5
by Frode

This traveler left a rating score only Posted Jun 21, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Helt greit hotel i sentrum av byen!

Posted Jun 17, 2016
Ser vel at rom begynner å bli noe slitt,men rent og helt greit. Noe begrenset utvalg til frokost som kunne vært bedre!
2 out of 5
by Jan Ove from Oslo

Skuffet.

Posted Jun 15, 2016 on Hotels
Sprekk gulvet/fliser bak v.c. Det gir fukt i gulvet. Høyt badekar. Hadde vært bedre med ren dusj. Dårlig stilbart batteri. Dårlig tilbud på mat. Frokosten var meget dårlig. Juictapper ute av fungsjon. Kaffien må ha vært oppigjen varmet. Eggene hardkokte. Nye helt løs hvitte. Pålegg lite og dårlig. En sort brød som var bra. Dette var for dårlig. J.St
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 8, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Posted May 24, 2016 on Hotels
Helt ok hotell, men bærer preg av oppussingsbehov. Hvert fall på rommet. Meget bra frokost, og svært hyggelig betjening.
3 out of 5
by Ragnhild from Kristiansand

Nedslitt, men hyggelige resepsjonister.

Posted Apr 22, 2016 on Hotels
Et nedslitt hotell som likevel er verdt et besøk på grunn av svært hyggelige resepsjonister. De var de eneste ansatte vi så. Frokosten inneholder det du trenger for å starte dagen, hverken mer eller mindre. God beliggenhet i forhold til mine gjøremål i sentrum.