Ratings based on 48 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
82% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.1 Service & staff
2.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from Pijnacker

Perfecte locatie

Posted Sep 2, 2016
Pros: De ligging van het hotel en het filmhuis in hetzefde pand. Prima eten in de eveneens inpandige brasserie.
Cons: Bedlampje, ventilator.
Location: Perfecte locatie en alle activiteiten (winkels, musea, boottochten, terrasjes, restaurants, filmhuis) op loopafstand.
Ideaal gelegen en betaalbaar, daarom zou ik het hotel wel aan anderen aanbevelen. Dat de kamers klein zijn (ca. 2 x 3) is natuurlijk te verwachten in een gevangenishotel. Douche/toilet prima. Wel warm in de cel (ramen kunnen niet open), ik mis dan ook een ventilator. Verder zou een bedlampje handig zijn omdat het 's avonds te donker is om in bed nog even te kunnen lezen. Vervanging van de vloerbedekking door bijv. laminaat zou m.i. hygienischer zijn. Wat ik vervelend vond is dat de schhonmaakster op de dag van uitchecken om 10.15 voor de deur stond terwijl je de kamer pas om 11.00 hoeft te verlaten.
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk hotel op een eiland voormalig gevangenis

Posted Aug 26, 2016
Pand is een oude gavangnis en omgezet na hotel cinema museum en woonhuizen ontzettend leuk om een overnachting te hebben gedaan.
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel aan de jachthaven

Posted Aug 1, 2016
Pros: Ligging
Cons: Het restaurant
Location: Prakties in de jachthaven en het centrum van Hoorn
Leuk hotel, mooie ligging. Restaurant kan met wat meer sfeer. Kamers klein maar prima.
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk hotel op loopafstand van centrum.

Posted Jun 23, 2016
Leuk hotel met weinig franje. Kamers zijn niet groot (voormalige cel) maar schoon en netjes.
3 out of 5
by A verified traveler

Themenhotel im Hafen von Hoorn

Posted Jun 19, 2016
Pros: Die Lage direkt im Hafen. Ausgezeichnetes Frühstück !
Cons: Parkmöglichkeit im Umfeld.
Das Thema 'Gefängnis' ist nicht übermäßig präsent. Die Zimmer sind zwar winzig und dazu noch schlecht geschnitten, aber halt nicht sehr themenbezogen. - Es gibt wohl auch richtige Zellen, aber das hatten wir nicht gebucht. Das Hotel hat KEINE PARKPLÄTZE - obwohl es im direktem Umfeld sehr wohl Möglichkeiten dafür gäbe. Den Gästen bleibt nur ein 15-minütiger Fußmarsch zu einem öffentlichen Parkplatz in einem Park. Wir hatten kein gutes Gefühl dabei ...
4 out of 5
by Gary from Staffordshire

An Experience!

Posted Jun 3, 2016 on Hotels
Great surroundings, accessibility to walks, local shops, restaurants, cycling (everyone cycles). The hotel was a prison originally. The rooms were originally cells of the prison. Each hotel room was actually one and a half cells (the half was converted into the bath room) some rooms had bunk beds, some had a double bed. We went for the experience of sleeping in a prison.
3 out of 5
by Luis André from Portugal

Apenas pela experiência

Posted May 25, 2016 on Hotels
Valeu a pena mais pela localização e experiência histórica deste edifício. Como hotel fica a desejar, mas não recomendo a alguém que procure mais do que uma simples estadia. Entramos tarde (21h) e saímos cedo (9h). Atenção: O pequeno-almoço não vale a pena, é caro (10euros pp) e básico, por tal aconselho ir à cidade (p.e. HEMA ou outro café com mais oferta por 3euros pp).
4 out of 5
by christian from Jægerspris

Et fængslende hotel

Posted May 2, 2016 on Hotels
Et sjovt hotel i det gamle fængsel. Værelset var meget lille og extremt lydt så husk ørepropper. Sengen meget blød. Men beliggenhed opvejer dette
3 out of 5
by Peter from Gemert

Mooie locatie

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Kamers waren erg benauwd , er kon helaas ook geen raam open . Stapelbed vonden wij niet heel erg Prettig .
3 out of 5
by Brigitte

Posted Oct 22, 2015 on Hotels
Prachtige locatie in een voormalige gevangenis. Onze kamer was dan ook een voormalige cel. Erg leuk voor een nacht. Meer nachten zou ik toch te krap vinden.