Ratings based on 209 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
55% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.2 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Einar from Oslo

Endelig oppussing

Posted Apr 24, 2016 on Hotels
Det er kun ett hotell i Horten og den manglende konkurransen ser ut til å påvirke standarden hotellet leverer. Hotellet burde vært pusset opp tidligere. Hotellet ligger vendt ut mot fergeterminalen. Sjøutsikt, men trafikkstøy. En bør derfor vurdere å be om rom mot bakgården. Hotellet er nå i ferd med å bli pusset opp. Jeg var uheldig og fikk et gammelt rom der varmtvannet til dusjen var flere minutter unna og vannet rant utover på gulvet fra dusjen, det var ikke gulvvarme på badet, toalettet var plassert for nær veggen, cisternen til toalettet rant (konstant rislende lyd), det var ikke knagger på veggen til yttertøy etc, TV var liten og en lampe med gått lyspære ble ikke byttet.
Comment from Hotel Management
Jul 16, 2016 by BEST WESTERN Horten, Hotel Management
Hei Einar Takk for din tilbakemelding. De fleste av våre rom er nyoppuset, mens de eldre selges som budsjett/økonomirom. Det sagt så skal de eldre rommene også fungere, og slik du beskriver det skal det ikke være. Vi beklager på det sterkeste opplevelsen du har hatt hos oss.
1 out of 5
by A verified traveler

GAMMELT - Stay away

Posted Apr 17, 2016 on Hotels
Beklager, dette var ikke bra! Gammel del av hotellet stinker i gangene, kald golv på badet, En EVIGHET før der kommer varmt vann i dusjen, MUGG i flisfugene på vegg i dusj. Utvannet juice. Uforholdsmessig dyrt.
Comment from Hotel Management
Jul 16, 2016 by BEST WESTERN Horten, Hotel Management
Hei Takk for din tilbakemelding. Vi har hatt dessverre hatt noen problemer enkelte våre eldste rom. De rommene er nå tatt ut av drift, og vi beklager på det sterkeste problemene du opplevde. Vi håper du kommer tilbake og beslker oss snart, slik at du får oppleve et av våre mange nyoppusede rom.
5 out of 5
by Yu from burnaby, bc canada

best ever

Posted Apr 17, 2016 on Hotels
good every thing
Comment from Hotel Management
Jun 8, 2016 by BEST WESTERN Horten, Hotel Management
Thank you for your feedback, we hope to see you again soon.
2 out of 5
by Alfred

Uheldig med rommet

Posted Apr 3, 2016 on Hotels
Rommet var lite, fuktig og hadde tendens til mugglukt. Ikke varmtvann i dusjen de to siste dagene. Fikk heller ingen kompensasjon for dette noe jeg synes er dårlig for ett forholdsvis dyrt rom i forhold til standard. Tv kanalene som var lovt i infobrosjyre stemte heller ikke med det som faktisk fantes. Hotellet er under oppussing noe det sårt trenger. Frokosten holdt en helt grei standard.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 7, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 5, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 1, 2016 on Hotels
Iskaldt vann i dusjen. Iskaldt vann i vasken. Tok ca 20 min før det kom varmt vann. Godt med frokost helt til kl. 11.00. Utplukket og tom frokost, tørre osteskiver, dårlige (veldig vassine)grønnsaker, mer eller mindre tomt fruktfat, ikke bacon, generelt dårlig hotellfrokost.
Comment from Hotel Management
Mar 16, 2016 by BEST WESTERN Horten, Hotel Management
Hei Takk for din tilbakemelding. Det stemmer at vi har hatt litt problemer med vannet på budsjettrommene, det beklager vi på det sterkeste. Vi har nå åpnet vår nye restaurant, resepsjon og fellesarealer, og håper du vil få en bedre opplevelse hos oss ved ditt neste besøk.
3 out of 5
by Torgeir

This traveler left a rating score only Posted Mar 1, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Fint Hotel

Posted Feb 22, 2016 on Hotels
Fint hotel med god central placering
Comment from Hotel Management
Mar 13, 2016 by Erna, Hotel Management
Hei, tusen takk for din tilbakemelding, håper å se deg snart igjen.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 17, 2016 on Hotels