Ratings based on 106 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
62% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.3 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler from tyo.jp

劣悪

Posted Mar 24, 2016
Pros: ロケーション
部屋では常に蚊との格闘、虫よけスプレーが必要。ベランダは鳩の糞だらけ。事前に確認しなっかたのも悪いですが部屋にセーフティボックスがないので不便です。 ロケーションだけは良い。予定より早くチェックアウトして近所のホテルへ移動しました。ロケーションだけで選ぶものではないと良い勉強になりました。
3 out of 5
by John from Trelleborg

Utmärkt läge

Posted Mar 7, 2016 on Hotels
Har bott här vid flera tillfällen för att vi uppskattar det centrala läget nära både strand och shopping. Lugnt och tyst på rummen. Men frukosten är inte helt tillfredsställande, och vill man sola vid poolen får man ha lite tur för att få plats. De stora pampiga träden på parkeringen översållade med vita underbart väldoftande blommor (Frangipani/ Plumeria) är fantastiska.
3 out of 5
by thomas from käringön

bra läge, frächa upp,wifi på rummet

Posted Mar 6, 2016 on Hotels
Utmärkt läge, bra storlek på rummen, saknar wifi på rummet,märks att man inte vill investera i hotellet, toasitsen trasig, pool var dynorna sönder mm, totalt bra läge men dom måste frächa upp, bott där tre gånger
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 26, 2016
Pros: Location.
Cons: Quality of breakfast.
Extremely convenient location, five minutes walk from the beach and in the midst of bars, restaurants, coffee shops etc.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 22, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Kent Kjær

This traveler left a rating score only Posted Feb 9, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Benny

This traveler left a rating score only Posted Feb 6, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Centralt

Posted Jan 23, 2016 on Hotels
Vistelsen var ok, det bästa med hotellet var absolut läget. Hotellet ligger mitt inne i Hua Hin, det är väldigt nära nattmarknaderna och bargatan. Stranden är också väldigt nära, tar cirka 5 min att gå dit. Hotellet i sig var relativt renligt, rummen var fräscha men t.ex. Poolområde var inte speciellt fint. En annan tråkig sak var att det försvann 3000 baht från vårt rum en dag, vi sa till i receptionen men det fanns inget dom kunde göra. Det gav en tråkig eftersmak till en annars hyfsad vistelse.
3 out of 5
by A verified traveler

bra hotell med sentral boligenhet

Posted Jan 19, 2016 on Hotels
bra hotell, ligger meget sentralt, de fleste rom ligger høyt med utsikt fra egen terrasse, store rom, bra renhold, hyggelig betjening
5 out of 5
by helle filskov from Årøsund

Hotellet du vender tilbage til !!!

Posted Jan 14, 2016 on Hotels
Venlige og imødekommende personale.Meget fin middag nytårsaften med god underholdning. Dejlig swimmingpool med rent og fint poolområde. Desværre var internet/computer i forhal ikke i drift de første dage ...eneste minus !!