Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
94% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.2 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

ที่พักสวย แต่อยากให้ปรับปรุงที่นอนครับ

Posted May 29, 2015 on Hotels
ที่นอนแข็ง ผ้าห่ม ยังเป็นรุ่นเก่า ถ้าเปลี่ยนได้ จะดีมากครับ
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Frederika from Leersum

Fijne plek, aardige mensen en niet zo toeristisch

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
We hebben een hele fijne vakantie gehad. Het was wel even een teleurstelling dat het niet echt aan het strand lag. Vanwege de afkalving hebben rotsblokken gestort en kun je niet meer in zee zwemmen. Echter een stuk verderop heb je mooie stranden en kun je heerlijk in zee zwemmen. Het zwembad met uitzicht op zee is geweldig en de tuin is erg mooi. De mensen zijn heel aardig maar spreken over het algemeen slecht Engels. Gelukkig sprak de baliemedewerster goed Engels. Ze waren zeer behulpzaam. Een mooie omgeving, niet zo toeristisch. Het restaurant en de netheid van de kamer viel erg tegen (veel schimmel in de badkamer en de kamer werd niet goed schoongemaakt) Ondanks dat hebben we een heel fijn verblijf daar gehad.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Thitinant from นนทบุรี

คนรักทะเล

Posted Apr 20, 2015 on Hotels
พนง.ดูแลเอาใจใส่แขกดี ห้องพักsee-view ความสะอาด ขนาดของห้อง สิ่งอำนวยความสะดวก ประทับใจมากค่ะ มีโอกาสต้องกลับไปพักอีกค่ะ
2 out of 5
by A verified traveler from Etelärannikko

Rauhallinen hotelli

Posted Mar 13, 2015
Pros: Hotellin puutarha. Ystävällinen ja serviceminded henkilökunta, joskin englanninkielentaito oli puutteellinen
Cons: Kaipaisi ehkä pientä yleistä freesausta.
Location: Pari luonnonpuistoa, muutama temppeli. Vielä rauhallinen Pran Buri on kuin valtava rakennustyömaa , muutaman vuoden päästä varmaan uusi turistirysä
Hotellialue oli kaunis ja rauhallinen hyvin hoidetun puutarhan vuoksi. Uima-altaalla ei ollut tunkua, mutta allas on aivan tien vieressä. Itse kylä on kuin valtava rakennustyömaa useiden hotelli-, rannan- ja tien rakennusten vuoksi. Paikkakunnalla pääsee kuitenkin tutustumaan aitoon paikallisten elämään, koska turisteja on vielä hyvin vähän. Kuvittelin varanneeni hotellin rannalta, mutta hotellin ja n.s. rannan välille on rakennettu asfalttitie ja itse ranta on kaivettu pois, sen tilalle on rakennettu hurja betoninen kävelytie ja aika ruma kivikko sen ja rannikon väliin. Minimaalinen ranta löytyy jonkun matkan päästä ja n. 10km päästä alkaa pitkä ja lähes autio hiekkaranta. Olimme varanneet Beach villan, huoneisto oli yksinkertaisesti sisustettu ja varsinkin kylpyhuoneessa vilisi minimaalisia muurahaisia. Hotellin ravintola oli ok.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Olof

This traveler left a rating score only Posted Mar 8, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Krungthon from Gubelstr 62 8050 zürich

4.0

Posted Feb 24, 2015 on Hotels
Hotel Zimmer es ist nicht so gross aber locale ist sehr schön und alle Mitarbeiter Alle sehr nett und saubere neben der Strand komm ich noch mal Wieder Grüße von Switzerland Sun
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Perfect getaway

Posted Feb 23, 2015 on Hotels
Very friendly and helpful staff, excellent manager. Quiet area perfect for peaceful getaway.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

บรรยากาศดี

Posted Feb 16, 2015 on Hotels
บรรยากาศดี สงบ สบาย เหมาะแก่การมาพักผ่อนมาก
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Silvia from Drammen

Beautiful

Posted Feb 15, 2015 on Hotels
The hotel was so beautiful, everything in thaistyle. The staff was super friendly and gives you excellent service. The area around is still under development so it's not so much to do. Beach could be better. But they have shuttlebus to another beach that's better.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Helja from Stockholm

En relaxing semester

Posted Jan 16, 2015 on Hotels
Vi tog det lungt ,solade och badade i den hotellets fina swimmingpool . På kvällarna åt vi gott på olika restauranger. Vi kan rekommendera Mr. Singh`s Beach Bar , som ligger liten åt sidan , inte vid beachen ,mittemot Hotel Sheraton , dom har mycket good mat och dryck . Mycket trevligt och hjälpsam personal på hotellet.