Ratings based on 85 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
75% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.8 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 30, 2016
The place should have more car park space and maintenance room and Jacuzzi
4 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Nice Villa with private pool and 3 bedrooms

Posted Aug 18, 2016
Pros: At villaen var til at betale og man følte, man fik luksus
Cons: Meget glatte fliser ved poolen, gør noget ved det, min mand faldt to gange og den ene gang var han ved at slå hovedet ind i cementen ved poolen.
Location: Ligger ikke godt...langt væk fra selve Hua Hin, men har man bil er det ikke et problem, men det kræver det helt sikkert.
Rigtig pæn villa med egen pool og 3 soveværelse. Men i betragtning af at stedet ikke er ældre kan man undre sig over at f.eks sofaen allerede var nedslidt og havde dicideret huller i. Ligeledes var dele på masterbadeværelset nedslidt og der manglede lys. Man kan undre sig over at simple ting som at skifte pærer på badeværelse ikke er en naturlig ting for personalet. Stedet er fint hvis man har bil, hvis ikke, er det meget langt ude på landet. Desuden var indgangen til selve området nærmest umulig at finde og vi måtte hver gang kører gennem et helt andet område af bagvejen, som bestemt ikke kan have været den rigtige indkørsel og havde de lukket bagvejen ville vi ikke have kunne finde derind. GPS viste os ud af en lille grusvej ligesom ud i en mark og det kan ikke have været indgangen for vi turde ikke rigtig køre derind med vores bil.
3 out of 5
by A verified traveler

บ้านวิลล่า

Posted Jul 5, 2016
ห้องพักที่ไม่ใช่วิลล่า...ไม่ค่อยมีความปลอดภัย มีชั้นบนที่เป็นห้องคอนเนคกัน...ประตูไม่ปลอดภัย โดยรวมบ้านวิลล่าดี
1 out of 5
by A verified traveler from Bangkok

Terrible experience, will not go back again ever

Posted May 30, 2016 on Orbitz
Have cockroach and hair in shower room, red ants everywhere inside the room and bite us, no hot water, flashing water was broken, jacuzzi is not working and drity, rusty everywhere, many cigarette in the private yard, door cannot completely close and insects go inside the room at night.
2 out of 5
by Dik Lam Daniel from Nana Plaza

DLLM

Posted May 26, 2016 on Hotels
DLLM this hotel like our Pamela big and old. 3 essentials need to mention, no in room wifi, electricity broke down, and shower like my wewe. Front desk guy Nam, ur service standard so....poor!
5 out of 5
by A verified traveler from Tokyo, Japan

Full of Private Space

Posted Mar 18, 2016
Pros: Spend private time with wife
Cons: None
Location: Good location
It's so nice that clean, many room, wide room and private pool.
3 out of 5
by Jan

This traveler left a rating score only Posted Mar 12, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Maria Louise Kjærsgaard from Rødovre, Denmark

Familieferie februar 2016

Posted Mar 7, 2016 on Hotels
Vi var afsted med vores 3 børn på 4,10,12 i 17 nætter. Havde en dejlig ferie, men det var umuligt at kommunikere med personalet. Vi kunne ikke formidle at vi var 5 personer og derfor skulle bruge et håndklæde samt seng. Personalet er flinke, men forstår kun Thai. Poolen er ren (både den private og fælles), morgenmaden er jævn, men ikke prangende - blev træt af toastbrød!!! Det fungerer med shuttlebussen, men den kører kun hver 4. time. Det var et problem for os. Tag ikke herned hvis du er afhængig af internet - det virkede for det meste kun i receptionen. Det skal også nævnes at der bygges på hotellet, så de billeder vi havde set er animerede billeder - det hele er slet ikke bygget færdigt.
3 out of 5
by ziyan from 台灣

風景跟氣候很宜人 非常適合度假

Posted Feb 10, 2016 on Hotels
雖然飯店位置相對於華欣市區較遠,但遠離人群很適合度假,待在自己的villa 裡游泳或是BBQ,飯店會有接駁車可以到市區,只是鄉下地方偶爾會跳電、小蟲子會多了一點,可以在飯店的小超市買個蚊香,不掃興致
3 out of 5
by A verified traveler from n

การต้อนรับที่ยอดแย่

Posted Feb 1, 2016
จองห้อง 2 bedroom ระบุว่าไป2คน เนื่องจากโทรศัพท์มีปัญหาไม่สามารถเพิ่มผู้เข้าพักได้ แต่ไม่ได้คิดอะรัยเนื่องมาจาก ตอนที่จองห้องนี้ระบุว่าสามารถเข้าพักอาศัยได้5คน ก็เรยจองไป ถึงเวลาเช็คอิน เจ้าหน้าที่พยายามจะเก็บเงินเพิ่มคนละ 3,000บาทซึ่ง เราพยายามอธิบายให้ทราบถึงข้อมูลก่อนจอง เจ้าหน้าที่ไม่ยินยอมจนเราต้องบอกว่างั้นขอยกเลิกและเดี๋ยวค่อยจองใหม่ เจ้าหน้าที่ฟร้อนถึงยินยอม