Ratings based on 22 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
95% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
3.3 Service & staff
2.8 Room comfort
2.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Nittaya

This traveler left a rating score only Posted Oct 28, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Centralt i Hua Hin

Posted Oct 23, 2015 on Hotels
Hotellet ligger väldigt centralt i Hua Hin så man har nära till det mesta. I den byggnaden där vi bodde var det lite öststatsstuk över det hela.Stora breda korridorer med kala väggar och väl tilltagna rum. Man säger att de rum som finns i samma hus som receptionen skall vara bättre.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 15, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Sirima

This traveler left a rating score only Posted Aug 3, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

โรงแรมในเมือง

Posted Jun 25, 2015 on Hotels
อยู่ใจกลางตลาด สะดวกเรื่องการหาอาหารการกิน เป็นโรงแรมแบบในเมือง สระว่ายน้ำดีปานกลางไม่ได้ดีมาก ไม่ติดหาดอะไรทั้งน้้น
3 out of 5
Recommended
for Families
by Darren from Surfers Paradise

comfortable

Posted May 7, 2015 on Hotels
Nice location..nice pool
2 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Poul Erik from Aalborg

Her har man ikke lyst til at komme igen.

Posted Mar 6, 2015 on Hotels
Dårligt værelse i sidegade. 2 dage var der så ringe tryk på vandet,at et bad var umuligt. Altanen,og plast møblerne,var møgbeskidte,og tilsodede. Brugte 4 spande shampo vand,til at rengøre stedet. Blev anvist dette værelse ,som erstatning for det rum man først havde tildelt os. Der var udsigten en tilsodet mur,bagsiden af en forretning. Altanen var smal uden møbler og snavset. Rengøring var en joke. Sengetøjet blev skiftet en gang på 10 dg Vi betalte for et Superior værelse,men alt var discount .
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Ole from Silkborg

Service i TOP

Posted Mar 3, 2015 on Hotels
Skønne mennesker med et fantastisk serviceniveau......og så ligger det jo dejligt centralf for det hele....
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Gotland

Ok hotell nära till allt.

Posted Feb 23, 2015
Pros: Maten, poolen och en fin personal..
Cons: Sängarna, läsbelysning 5v, badrumsbelysning, trasiga handdukar, var inte ok..
Location: Väldigt centralt nära till allt.. Nattlivet, marknader, shopping och inte så långt till stranden..
Allt var väl bra, lite dålig information om det mesta fick fråga den svenske Janne som finns där, fick då bra svar..och hjälp med det mesta.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Genomgående helt ok

Posted Feb 18, 2015 on Hotels
wifi var riktigt dåligt, på en femgradig skal 1.