Ratings based on 144 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
73% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.4 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Simple but satisfying.

Posted Apr 18, 2016 on Hotels
Very convenient, received a code for access since we came after staffed hours and everything was in order. A small but ok breakfast was included and the free wifi was a nice bonus.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 14, 2016
Sjukhus varning. Kändes mindre trevligt. Fanns inget att göra i området.
5 out of 5
by A verified traveler

Rauhallista yöpymistä Huddingessa

Posted Mar 19, 2016 on Hotels
Hieman erilainen hotelli, joka sijaitsee Huddingen Karolinskan sairaalan vieressä. Erittäin rauhallinen ja siisti hotelli, henkilökuntaa tai muita asiakkaita ei juuri näkynyt. Huone tilava ja viihtyisä. Aamupala käytävällä, kuitenkin maistuva ja riittävä.
3 out of 5
by Dennis from Skåne

Posted Feb 17, 2016 on Hotels
Vi hade nog valt ett annat hotell om det legat något i området. Sjukhuskänsla med dålig frukost!
Comment from Hotel Management
Jun 20, 2016 by Bitte, Hotel Management
Hej Dennis, Tack för din vistelse och feedback. Vi tittar på en lösning för att ta ett av hotellrummen på bottenvånginen och göra om till matsal och då även kunna gå ut och sitta på gården vid fint väder. Vi får tyvärr inte laga mat i vårat kök utan endast koka ägg, därav att vi ej kan erbjuda tex bacon o äggröra. När vi har fått ordning på matsalen kommer vi att ordna så att våra gäster kan göra våfflor. Detta är tyvärr inte möljigt i dagsläget då brandvarnare sitter precis över buffén... Tyvärr finns inte så mycket att göra i området än så länge mer än trevliga promenad vägar i villa områden och lite grönområden. Det byggs ett nytt centrum ca 10 min gångväg från oss som skall vara klart 2016/2017 där det kommer finnas lite mer att se på. Vi önskar dig varmt välkommen åter och en trevlig midsommar! Vänliga hälsningar Bitte Norlén, Hotelmanager
5 out of 5
by Achim from Linköping

Trevlig hotell i närheten av Karolinska

Posted Feb 6, 2016 on Hotels
Hotellet är fint och anställda vänliga och hjälpsama. Närheten till sjukhuset är bra. Hela hotellet är anpassade för handikappade.
Comment from Hotel Management
Jun 20, 2016 by Bitte, Hotel Management
Hej, Tack för din vistelse och feedback. Vi önskar dig varmt välkommen åter och en trevlig midsommar! Vänliga hälsningar Bitte Norlén, Hotelmanager
3 out of 5
by Ann-Kristin from Lund

Posted Feb 2, 2016 on Hotels
Hade uppskattat att det fanns möjlighet att göra en kopp kaffe varje kväll, inte bara den första. (Fylldes inte på under veckan).
5 out of 5
by Ildefonso from Nacka

Hemtrevligt!

Posted Jan 24, 2016 on Hotels
Väldigt trevligt bemötande. Eftersom vi skulle upp tidigt, fick vi upp en fantastiskt fin frukostbrickan på kvällen. Verkligen uppskattat.
Comment from Hotel Management
Jun 20, 2016 by Bitte, Hotel Management
Hej, Tack för din vistelse och feedback. Vad roligt att ni var nöjda med er frukost på rummet :-) Vi önskar dig varmt välkommen åter och en trevlig midsommar! Vänliga hälsningar Bitte Norlén, Hotelmanager
4 out of 5
by A verified traveler

Attendo park hotel 평가

Posted Dec 21, 2015 on Hotels
방은 깔끔하고 잘 정돈돼 있습니다. 침대도 푹신합니다. 하지만 조식이 매일 같은 것이 나오더라구요. 5일 정도돼니 다른 것이 먹고 싶었습니다.
2 out of 5
by Madelein

This traveler left a rating score only Posted Dec 19, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel bei Krankenhaus,Zielgruppe Patienten

Posted Dec 17, 2015
Pros: Schuhputzmaschine Großes Zimmer Bad behindertengerecht Küchenzeile, sogar mikrowelle und Heiswsserkocher (nur 1 Teebeutel) keine Minibar
Cons: Rezeption länger, WLAN katastrophal, Dusche keine seifenschale, Fruhstuck auf Treppenabsatz vor Fahrstuhl &Tisch und Stühle im Flur,
Location: Direkt gegenüber vom Krankenhaus, nahe Bahnstation, um die Ecke gibt es einen Schnellimbiss, sonst nix
Rezeption ab 17 Uhr zu, aber Zugang hat geklappt Riesen Zimmer, behindertengerecht Küchenzeile, sogar mikrowelle und Heiswsserkocher (nur 1 Teebeutel) Kühlschrank aber keine Minibar Klimaanlage/ Luftstrom nicht regelbar und zu laut Kein Bügeleisen , Ersatzteile Klopapier im Schrank versteckt praktisch kein WLAN Empfang: Katastrophe für Geschäftsreisende!!! Frühstücksbuffet vorm Fahrstuhl im 5. Stock sehr gewöhnungsbedürftig, mit Tisch und Stühlen auf dem Gang und kein Personal zu sehen Ei kalt