Ratings based on 34 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
53% of guests recommend
2.9 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.7 Room comfort
2.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Xenia G.

Schlechtes Essen abgewohnt schmutzig

Posted Jan 19, 2016 on Ebookers
Es wird derzeit im großen Ausmaß renoviert...leider wurde das mit keinem Wort erwähnt. Das Essen ist lau warm, im Zimmer sind nur die Betten gemacht worden...die Gästebetreuerin ist bemüht aber unfähig etwas zu regeln....
3 out of 5
by Philipp L.

Genialer Service

Posted Jan 14, 2016 on Ebookers
Super Service, gutes Preis Leistungsverhältnis. Jeder Zeit wieder gerne.
4 out of 5
by Benj

Kurzurlaub

Posted Jan 11, 2016 on Ebookers
+ super Personal + Hotelmöglichkeiten + kurze Entfernungen zu den Ausflugsmöglichkeiten - Baustelle - extreme Aufdringlichkeit der Menschen (Tauchschule, Spa etc.)
3 out of 5
by A verified traveler

Roligt meget lidt trafik støj

Posted Dec 30, 2015
Desværre under renovering / ombygning , ellers dejligt hotel og omgivelser , var her første gang for 15 år siden og stadigt et sted jeg vender tilbage til
1 out of 5
by Maarit A.

Ei voi suositella

Posted Nov 11, 2015 on Ebookers
Ei vastannut odotuksia, epäsiisti ja alkeellinen. Ensimmäisen yön jälkeen halusimme vaihtaa huonetta. Näkymä oli rakennustyömaalle, eikä merelle tai puutarhaan kuten oli luvattu. Huoneen suihku oli niin kuvottava, ettei sinne halunnut mennä lainkaan, wc:n pönttö ei toiminut. Lisäksi huone sijaitsi ensimmäisessä kerroksessa, jolloin parvekkeen edessä oli jatkuva ihmisvilinä eli ei mitään yksityisyyttä eikä turvallisuudentunnetta. Vaihdoimme toiseen kerrokseen. Hieman parempi, mutta tasoltaan max. yhden tähden arvoinen. Saavuimme hotelliin yöllä, jolloin mitään juomaa/ruokaa ei ollut mahdollista ostaa. Yhden vesipullon saimme vastahakoisesti vastaanotosta pyytämällä. Henkilökunta puhuu huonoa englantia. Osa henkilökunnasta on kyllä mukavaa mutta jos/kun jotain sanomista syntyy (niinkuin esimerkiksi meille respassa huoneista) niin siihen loppuu avuliaisuus. Hotellin alueelta on mahdoton ostaa tai saada yhtään mitään klo23 jälkeen illalla. Huonepalvelua tai ilmaista internet yhteyttä ei ole ja maksullinen internet, joka on hävyttömän kallis, toimii ainoastaan respan läheisyydessä. Hotellin ranta on kyllä siisti ja laaja mutta sielläkään ei voi välttyä kaikenmaailman kaupustelijoilta ja tyrkyttäjiltä. Koko hotelli ja hotellin alue kaipaa kunnostusta ja pahasti (hotellia ei ole, hotellin työntekijän mukaan, remontoitu mitenkään koko sen olemassaolon aikana) ja alueella on jotain korjaustöitä käynnissä mutta tästä ei mainittu mitään varausta tehdessämme. Ruokatarjonta oli kyllä monipuolista mutta mautonta ja jokseenkin epähygieenistä. Rahan vaihto hotellin respassa osoittautui sekin huijaukseksi. Olisimme saaneet murto-osan summasta! Saimme kuitenkin vaihdettua rahaa hotellin kaupassa. Aikamoinen elämys, EI IKINÄ ENÄÄ tähän hotelliin.
4 out of 5
by A verified traveler

Das beste im Hotel war der Strand,gross und sauber

Posted Oct 23, 2015
Das beste im Hotel war der Strand,gross und sauber
3 out of 5
by dominique

This traveler left a rating score only Posted Sep 7, 2015 on Hotels
3 out of 5
by Anna R.

Ihan mukava loma

Posted Jun 28, 2015 on Ebookers
Ruoka oli yksitoikoinen ja saimme vain kahviaksi neskafe (purukahvi) . Huone oli ok ja siisti, hyvää siisteyspalvelu. Henkilokunta oli hyvin avulias ja mukava. Kaiken kaikkiaan mukava matka. Hotelli vähän vanhanaikainen.
2 out of 5
by Emily from Malmö

Nice beach

Posted Jun 24, 2015 on Hotels
Try windsurfing when staying at this hotel, the instructor Ali is really helpful and has an amazing personality. The beach was nice, I did not try the pool.
3 out of 5
by Сергей from Гомель

тот самый эконом класс

Posted Jun 20, 2015 on Hotels
дайверы и любители рифа и рыбок, Вам в этом отеле делать нечего.