Ratings based on 16 Verified Reviews

3.8 out of 5
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.1 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 29, 2012 on Hotels
It was a very nice peaceful hotel to stay at.
5 out of 5
by Charlotte

Supert hotel

Posted Mar 3, 2017 on Hotels
Perfekt fra ankomst til avreise
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 17, 2016 on Hotels
Jeg nød roen og renligheden
2 out of 5
by A verified traveler

Søvnen var god - men æstetikken mangler

Posted Nov 7, 2016 on Hotels
Jeg sov perfekt - virkelig... den bedste søvn længe. Men ankomst med åben dør til et køkken i røg og dam og larm samt en morgenmad i et helt ideforladt stort rum - var bare så skuffende og lidt unikt. Der er lokaler på hotellet der er æstetisk langt mere moderne - men de stod blot til beskuelse...- ærgeligt, det burde være omvendt. På den nyrenoveret værelsesgang kan jeg anbefale at man lukker dørene ud til rengøringsrum. Jeg er klar over at de ansatte er her hver dag og livet bliver rutine - men jeg var her blot en dag og kommer ikke igen. Hvad med at lave er moderne motionsrum i den gamle spisesal - det vil lokale borgere kunne bruge og som overnattende vil jeg kunne træne i et skønt lokale inden morgenmaden...
2 out of 5
by A verified traveler

Kedelig mad: manglende tilstedeværelse af en chef!

Posted Oct 31, 2016 on Hotels
Værelse i ny anneks: badeværelse begyndende nedslidning, men rimeligt pænt rengjort. Madrasser dårlig kvalitet (skumgummi) Mad til selskab: uspændende forret: spegeskinke hovedret: 3 slags kød, hvoraf jeg smagte kalvekødet: ikke god kvalitet, sejt kød, derudover skåret i for tykke skiver. Eleven havde en kniv, der var sløv. Garniture: 2 slags kartofler, hvorfor? Grøn salat (hører ikke til en aftenmenu), tomatsalat heller ikke særlig spændende. Der manglede gode grønsager. Sovsen (ikke en sauce) var tynd og ligegyldig. Desserten: en udmærket kage (bedre til en frokostmenu), men alt for stort stykke, vanilje isen god. Det der undrer: hvor er stedets chef/forpagter/ejer ??? Han skulle være tilstede, især om aftenen, når der er selskaber. Og hvor var han om morgenen. Der var alt for lidt personale til stede. Ingen til at rydde morgenbordene af. Morgenmaden: rimelig, men heller ikke mere. Helt forkert at servere "tykmælk" som ikke er tykmælk. Jeg var ikke imponeret over kvaliteten, i hvert fald har stedet ikke med gastronomi at gøre, når det drejer sig om selskaber. Det var en kedelig menu, bortset fra kage og is. Der mangler en dedikeret chef på stedet, der har fingeren på pulsen - hele tiden - og det var der ikke. Det er ikke et sted jeg vil anbefale.
4 out of 5
by A verified traveler

Super betjening.

Posted Oct 12, 2016 on Hotels
Godt ophold. Pænt og rent værelse. Super betjening, og god mad. Kan anbefales.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 28, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Fint hotel med høj service

Posted Sep 26, 2016 on Hotels
Meget fin, ny restaurant. Fik den bedste og møreste bøf, jeg nogensinde har fået.
4 out of 5
by henriette from Birkerød

Verdens bedste bøf

Posted Aug 29, 2016 on Hotels
Super dejligt hotel, verdens bedste bøf. Og perfekt blødkogt æg.
1 out of 5
by A verified traveler

Total chokerende oplevelse

Posted Aug 26, 2016 on Hotels
Total rystende oplevelse. Vi havde booket 2 værelser, men de havde kun noteret 1 værelse. Vi havde bestilt 2 værelser til 2 personer på hver værelse, men der var kun en seng (på det ene ledige værelse) og så tilbød de os en feltseng ? Værelser lugtede kraftigt af mug og var indretter med møbler fra før 1. verdenskrig. Lobbyen lå ved siden af køkkenet og der stank sf friture på hele hotellet.... De reklamer med "spa" med der er tale om den lokale svømmehal og ikke en del af hotellet? Vi stod kl.21.00 om aftenen og måtte simpelthen forlade bygningen og finde et andet hotel. Ønsker at være anonym grundet denne meget ringe anmeldelse. Jeg fraråder på det kraftigste dette "hotel"