Ratings based on 19 Verified Reviews

4.1 out of 5
50% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 29, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Barbara

This traveler left a rating score only Posted Jul 13, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from værløse

ok sted

Posted Aug 28, 2017
Pros: Læs ovenfor
Location: Se ovenfor
Vi var der kun en enkelt nat da vi var. Til made in Denmark. Men vil meget gerne komme igen med henblik på at nyde området og især udsigten til vandet. Var imponeret over færgen der sejlede frem og tilbage. Hyggeligt 😊
Comment from Hotel Management
Sep 1, 2017 by Peder Holm Pedersen - Kromand, Hotel Management
Hej Anne-lise 1000 tak for anmeldelsen - vi er også rigtig glade for vores lille færge Mary. Vi vil glæde os til at byde jer velkommen tilbage til Hvalpsund Færgekro
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 25, 2017 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 30, 2017 on Hotels
4 out of 5
by Anne-Kirsten

Posted Apr 11, 2017 on Hotels
Vi var der uden for højcerson, så der var kun tre slag varm måltid på menu.
Comment from Hotel Management
Apr 21, 2017
Hej Anne-Kirsten Tak for din anmeldelse. Vi er glade for din feedback på vores menu. Jeg er dog lidt uforstående overfor, du skriver der kun var 3 slags varme måltider på menuen? Vi har vores sæsonmenu med 5 retter, som skifter efter sæson, på vores menukort. Vi har derudover 5 varme fiskeretter, 3 varme kødretter samt en vegetarisk, dertil kommer der forretter og desserter. Vi håber at se jer på et senere tidspunkt på Hvalpsund Færgekro :-) Med venlig hilsen Lotte Gaardahl - Kromutter
3 out of 5
by A verified traveler from Sisimiut, Grønland

Lokal hotel

Posted Sep 13, 2016 on Hotels
Renlighed ok Service godkendt Morgenmad starter kl. 8:00 i hverdage, synes det er lidt sent.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 12, 2016 on Hotels
trist oplevelse .Jeg er astma patient og lever fint og næsten normal ,men men vi kom på et værelse hvor der på badeværelset var meget synligt Skimmelsvamp,på gulv og fuger på væg ,og det kan man som astmatikker ikke tåle . som vi først opdagede om natten fordi jeg var så syg og sov stort set ikke ,vi pakkede kl 6.30 og sattes os ud og ventede på morgenmaden åbnede . havde pakket bilen , . Efter morgen maden tjekkede vi ud og gjorde opmærksom på vores problem !! ikke meget respons det må vi da kikke på . Farvel og tak . ØV ØV . Hilsen gitte Gregersen og John Jensen
5 out of 5
by Not Provided from Frederikssund

Lækkert.

Posted Aug 4, 2016 on Hotels
Fantastisk alt sammen.
2 out of 5
by A verified traveler

Dyrt i forhold til standarden

Posted Jul 20, 2016 on Hotels
Værelserne er godt nok rimelig store, men slet ikke hyggelige. Værelset virkede beskidt og lugtede lidt af afløb. I badet vendte faldet den forkerte vej, så hele badeværelset var oversvømmet efter et bad. Alt i alt syntes vi det var rigtig dyrt standarden taget i betragtning. Det er dog noget super lækkert mad man får i hotellets restaurant.