Ratings based on 263 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
87% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Good location and nice facilities

Posted Aug 5, 2016
The room smells a bit weird, and I asked for a king bed before my reservation and upon arrival but was fully ignored. The breakfast is really good and staff is friendly. Location is perfect and peaceful.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 2, 2016
Spa piccola Puzza nella parte bassa hotel Non ci sono parcheggi Camere piccole e senza aria Chiesto non fumatori e la camera era.fumatori
4 out of 5
by A verified traveler

Mooi hotel, aan het strand, 10 min van het centrum

Posted Jul 15, 2016
Pros: Mooi uitzicht, heerlijk ontbijt
Cons: Aankleding zwembad, toppers op de bedden
Location: Vanuit de achterzijde van het hotel loop je heerlijk over de boulevard. Het centrum is ruim 10 min lopen, wel veel trappen maar mooie route.
Personeel over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam. Helaas de bedden erg hard, maar ze proberen dit wel te verhelpen. Kamer aan achterkant met uitkijk op het zwembad/zee zijn super!! Ontbijt echt een feestje! Zwembad erg kaal, geen sfeer, maar wel mooi uitzicht.
5 out of 5
by A verified traveler from billericay. essex

This hotel was one of the spotless hotels I stayed

Posted Jun 28, 2016
Fault less hotel . Very clean lovely polite staff , food excellent and great location . Will be going back .
5 out of 5
by A verified traveler from Copenhagen

God placering med fine opholdsmuligheder

Posted Jun 27, 2016
Dejligt ophold med flot udsigt over vandet, rolige omgivelser, fantastik morgenbuffet, alt i alt som forventet - "value for money" dog problematisk at hotellet ikke kan anvise parkeringsmulighed.
4 out of 5
by A verified traveler from Tilburg

Leuk hotel

Posted Jun 23, 2016
Leuk hotel op loopafstand van het centrum. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Zeker voor herhaling vatbaar
4 out of 5
by A verified traveler from venlo

Leuk hotel voor stellen en jonge gezinnen.

Posted Jun 21, 2016
Pros: Ligging, zwembad, boulevard, vriendelijkheid receptie
Cons: Geen parkeerplaats van het hotel, zeer onhandig aangezien veel mensen een auto huren. Geen waterkoker op kamer (nodig voor baby, ook niet beschikbaar)
Location: Locatie top, loopafstand centrum. Met huurauto en taxi alles bij de hand.
Receptie medewerkers zeer behulpzaam en vriendelijk. Heel goed en vers ontbijt. Helaas geen parkeerplaats, het grote nadeel van dit hotel. Parkeren van huurauto heeft ons veel geld gekost. Barpersoneel niet altijd even vriendelijk en snel.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 21, 2016
Great location, good service, staff very helpful.
5 out of 5
by Berry from Horst aan de Maas, Nederland

een 5 (1 op 5)

Posted May 28, 2016 on Hotels
Rustig gelegen (eind Mei) Dicht bij de centrum stad Ibiza op loop afstond (15 min.) Achter kant van het hotel ligt aan einde van Boulevard. Nadeel geen gratis WIFI kan eigenlijk niet meer in deze tijd, maar ja je bent op vakantie.
4 out of 5
by A verified traveler from Badajoz

buena ubicación playa, céntríco

Posted May 17, 2016
Pros: Su ubicación playa compatible con centro ciudad. Buen desayuno con zumos naturales hechos delante tuya.
Location: Su ubicación en primera línea de playa que permite disfrutar del paseo marítimo y estar a un paso del pleno centro de Ibiza ciudad.
Nos correspondía una habitación standard, pero pudieron ofrecernos una habitación con vistas al mar, que siempre se agradece.