Ratings based on 47 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
50% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.4 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 28, 2016
Ravintolahenkilökunta tressaantuneen oloista ja nyrpeää, liian vähän henkilökuntaa, vaikka oli talvilomaviikko pitkät jonot yhdelle kassalle yläkerran ravintolassa, vaikka olisi ollut 2 kassaa, niin ei ollut henkilökuntaa.
4 out of 5
by A verified traveler from Lempäälä

Posted Oct 20, 2016
Pros: Allasosasto on ihan viihtyisä sekä henkilökunta on mukavaa,ainakin he joita tapasimme ja asukkaat olivat positiivisella asenteella liikkeellä.
Cons: Edellisessä kerroin jo että Pitzat ei vastannut odotuksiamme!
Location: Meidän kannalta hotelli on sopivan matkanpäässä n.tunnin ajomatka.
Olimme yhden vuorokauden lomalla ma.17.10- ti18.10 ja kaikki sujui lähes odotusten mukaan, hotellihuone oli siisti vaikka ei enää uusi olekkaan.Kylpylätilat oli asialliset ja ihan viihtyisät normaali sauna oikein hyvä niin miesten kuin naistenkin.Aamiainen oli oikein hyvä ja monipuolinen. Ruokapuoli ei vastannut ennakko-odotuksiamme päädyimme tilaamaan pitzaa ja se oli kyllä ISO VIRHE,sillä kolmesta pitzasta kaksi oli surkeita pohja oli onnettoman ohut ja aivan mauton täytteet jotka valittiin olivat jotain mitä ei voinut ennakkoon kuvitella.Pitzoissa ei ollut hyvää kuin nimet,nämä pitzat jotka saimme asettuvatminun kohdallani TOP 3:een HUONOIMMISTA jota olen syönyt, ensimmäuisen olen tilannut 1981 ja olen kyllä ollut ja olen edellen pitzanystävä.Olen senverran vanhanaikainen että en halua ruokaa moittia ja tämäkerta on ensimmäinen kohdallani.
3 out of 5
by A verified traveler from AU

Outdated,stuck in the 1980s,overpriced

Posted Sep 3, 2016
Clean room,friendly staff. Furniture is dated,old,cheap,about to fall apart. No ramps to get to some buildings,lots of stairs,certainly not disabled friendly. Hugely overpriced.
4 out of 5
by A verified traveler

One night stay.

Posted Aug 24, 2016 on Hotels
Was accommodated away from main building, easy access. Room large with terrace. All OK.
4 out of 5
by Timo from Riihimäki

Kahdenyön loma Ikaalisten kylpylässä

Posted Aug 20, 2016 on Hotels
Kahden yön lomamatkalle riitti mukavasti toimintaa. Kylpylä, keilausta molempina pävinä. Ulkoilua ja tutustumista lähiympäristöön. Tulopäivänä ilta kului karaokea kuunnellessa ja toisena iltana mukavat tanssit. Henkilökunta ystävällistä. Virkistävä ja rentouttava pikkuloma.
3 out of 5
by Timo from Helsinki

Perusyöpyminen perushotellissa.

Posted Aug 10, 2016 on Hotels
Kyseessä pikayöpyminen perushuoneessa.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 7, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Marika

This traveler left a rating score only Posted Jul 29, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Riikka

Posted Jul 26, 2016 on Hotels
Huone Terme-rakennuksessa oli jo ikääntynyt ja sieltä puuttui ilmastointi, mikä perhehuoneessa oli melkoinen puute 26 asteen hellejaksolla. Muuten kylpylässä ja lähistöllä oli reilusti tekemistä lapsiperheelle ja menemme sinne varmasti uudestaankin.
3 out of 5
by Norman from Ireland

Posted Jul 20, 2016 on Hotels
stayed overnight as I was visiting customers in the area. Convenient for my location next morning. Breakfast poor as regard variety. Evening meal ok.Room was satisfactory.