Ratings based on 148 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
89% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from HKG

環境舒適,心擴神怡⋯⋯充電好去處!

Posted Sep 20, 2016
服務員細心,環境令人心擴神怡,溫泉環境清幽舒靜!略嫌⋯一泊兩食,的食物味道與水準不達標!令人感到;有點好睇唔好食!
3 out of 5
by A verified traveler from 서울

온천 물은 좋으나 시설이 노후화된 호텔

Posted Aug 1, 2016
Pros: 온천 물은 좋았음
Cons: 전반적으로 호텔 시설이 노후화되어 개선이 필요하고, 창틀과 에어컨 청소에 신경을 써야함.
Location: 딱히 없음
전반적으로 시설이 노후화됐고, 방안 창틀과 에어컨에 먼지가 그대로 있어 불쾌했음. 다행히 온천물은 미끈거리고 좋았음. 시설만 보완하면 괜찮은 온천 호텔이 될 수 있을 것 같다.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 26, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Hoi Man Mandy from Hong Kong

Staffs are nice and polite. Close to City.

Posted Jun 20, 2016 on Hotels
Our plane was delayed so it was already 11pm when we arrived at the hotel. However, the staff waited for us and she was very polite. Room is a bit small and dated but it was acceptable to us. Breakfast is ok. Onsen is very nice. Overall we enjoyed our stay and would stay in this hotel again next time.
4 out of 5
by Jeppe from København

Lækkert spaområde, restaurant og morgenmadsbuffet

Posted May 30, 2016 on Hotels
Samlet set en god oplevelse på et godt hotel med en meget lækker spaafdeling. Lækker restaurant og overdådig morgenmad med båd japanske retter og vestlige retter. Stort, rent, pænt og meget indbydende spaområde med varme kilder sauna og badeafdeling. Der er ikke adgang, hvis man har en tatovering. Denne skal kunne dækkes af et hudfarvet 'plaster' som udleveres på hotellet. Man bader nøgen og kønsopdelt i de varme kilder / bassiner. Eneste skuffelse var den store udendørs swimmingpool, som ikke har været i brug længe, men som på billederne fremstår lækker og indbydende. Den var tilgroet af alger og fremstod meget ulækker. Synd for hotellet og for udendørsområdet og for mine tre børn, der havde glædet sig til at bade i den store swimmingpool.Der afgår gratis shuttlebus frem og tilbage mellem den nærmeste byd (turen tager 14 minutter). Her kan der shoppes og der er let adgang til gode vandreture i bjergene. Tag en taxi op til udsigtstårnet og gå ned til byen af de afmærkede ruter.
4 out of 5
by Manuel from Salzburg

Wunderbar

Posted May 17, 2016 on Hotels
Alles war Super nur was etwas gestört hat war das es nir in der Lobby Internet gab sonst war es Wunderbar.
5 out of 5
by hachiro from 四国、えひめ

絶品料理に温泉三昧、いまどき味わえない粋で洗練されたテイスト、お薦めします❗、

Posted May 11, 2016 on Hotels
温泉と料理が、絶品で感動ものです☺お
3 out of 5
by A verified traveler

物非所值

Posted May 5, 2016 on Hotels
我們一家三口訂的一泊兩食, 差不多HK$4000, 但膳食奇差, 晚餐懷石料理本人覺得只是比香港的放題質數好些, 公眾湯超細人又多像監獄, 酒店四面環山房間全無景觀, 房間露天風呂只有馬路及山景, 另外已酒店比較殘舊, 好處是有免費泊車及WIFI, 員工友善親切其中有一名員工因曾在港工作所以會廣東話, 方便溝通
5 out of 5
by A verified traveler from korea

휴식하기에 아주 좋은 곳

Posted Apr 17, 2016
직원들도 친절하고 방도 너무 좋았습니다 베란다의 경치도 너무 자연친화적인게 좋았고 그 경치를 보며 욕조에 몸을 담근건 말할 것도 없이 좋았네요. 공용온천도 너무 아름다웠고 시설이 다 괜찮았습니다. 조식도 맛있었고 송영버스가 있는것도 좋았습니다. 다음엔 엄마 모시고도 가고싶네요
5 out of 5
by A verified traveler

Fantastisk avkoppling

Posted Apr 4, 2016 on Hotels
Det är andra gången som vi stannar på detta hotell. Vi bokar ett större rum i japansk stil. Två nätter är lagom för avkoppling om man reser runt i Japan. Fantastisk mat (om man gillar japanskt), underbara varma källor. Utsikt mot berg från balkongen. Gratis buss från Ikeda (Osaka) till och från hotellet. rekommenderar att kontakta hotellet innan resan så man får utförlig information från dem. de flesta i personalen pratar engelska.