Ratings based on 19 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Michal

Hotel Tyrol, Soelden

Posted Apr 12, 2016 on Hotels
We went to Soelden for spring ski vacation. We found in Hotel Tyrol everything what we needed. Specially hotel sauna/spa was very relaxing after all day skiing.
4 out of 5
by Kent H from Hinnerup

En god afslappende tur på ski i Sölden

Posted Feb 23, 2016 on Hotels
Et jævnt godt hotel. Fornuftig halvpension, uden at være sublim.
4 out of 5
by A verified traveler from Freinsheim

Zentrales Hotel in Sölden in Gondelnähe

Posted Jan 3, 2016
Pros: Gute zentrale Lage - nur 2 Stationen von der Gondelbahn entfernt. Gutes Essen. Nettes Personal. Großer Wellnessbereich.
Cons: Nein.
Location: Zentral in Sölden, 2 Bushaltestationen von der Gaislachkogl entfernt. Shops und Restaurants, Bars in unmittelbarer Entfernung.
Das Hotel ist relativ groß und verfügt über 2 Bereiche (Klassik und Superior). Ich war in dem Hauptkomplex Klassik. Das Zimmer war sauber und in einem gutem Zustand. Der Wellnessbereich ist groß und neu. Das Personal ist sehr aufmerksam und nett. Die Bushaltestelle ist 20m um die Ecke und man muss nur 2 Stationen zur Gaislachkoglbahn fahren. Gute Ausgangslage zum Skifahren, Shoppen und Feiern. Leckeres 4-Gangmenü am Abend und großes Frühstücksbuffet am Morgen. Alles in allem sehr nett. Parkmöglichkeiten in der Tiefgarage des Hotels gegen Gebühr. Internationales Publikum.
5 out of 5
by Claus from terndrup

Go mad :O)

Posted Dec 10, 2015 on Hotels
Virkelig et godt ophold. Servicen var i top og maden var virkelig iorden. Frisklavet og meget lækker. Vi var meget positivt overrasket over så velsmagende maden var.
5 out of 5
by Claus from Terndrup

Fantastisk mad ;)

Posted Dec 9, 2015 on Hotels
Vi kan virkelig anbefale at bo på hotellet , alt levede op til vores forventninger og mere til :) . Det var ikke nyt , men det havde charme og varme og alt var rent og servicen i orden . Maden er et kapitel for sig selv - mums sir vi bare . Vi fik så skøn mad både morgen og aften . Hotellet lå i rimelig gå afstand til lifterne og ellers var der både bus og taxi ( til ingen penge ) lige udenfor . Vi vil helt sikkert vende tilbage hertil ;0) .
5 out of 5
by Milan from Tschechien

Gemütliches Hotel in zentraler Lage

Posted Sep 3, 2015 on Hotels
Halbpension zu empfehlen: das Essen schmeckt sehr gut, große Portionen, das Bedienungspersonal im Speisesaal ist kompetent und sehr nett.
4 out of 5
by Terje from Kristiansand

Sølden - en naturoerle

Posted Aug 1, 2015 on Hotels
Veldig bra hotell. Veldig god mat, både frokosten og middag. Hyggelig personale, særlig serveringsdamen fra Slovakia som servere frokost og middag og var i puben ellers.. Flott by og fantastisk natur
4 out of 5
by Terje from Kristiansand

Hotel Tyrol, Sølden

Posted Jul 31, 2015 on Hotels
Fantastisk plass! Hotellet ligger "midt i smørøyet"!! Veldig bra mat både frokost og middag. Betjeningen gjorde en kjempejobb. Blide og alltid til stede. Fantastisk natur.
4 out of 5
by Louis

This traveler left a rating score only Posted Apr 1, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Utrecht

Prima hotel, in het centrum, dicht bij liften.

Posted Mar 29, 2015
Pros: Ontbijtbuffet heerlijk. Wellness uitstekend.
Location: Zowel gaislachkoglbahn als gigijochbahn zijn goed te lopen maar met skischoenen is de bushalte op 40m van het hotel een uitkomst.
Dit hotel is beter dan verwacht. Het ligt tussen de twee skiliften in het dorp, deze zijn beide op loopafstand maar met skischoenen is de bus die op 40m van het hotel stopt toch wel een uitkomst. Wellness is vrij nieuw en erg verzorgd. Twee sauna's een stoombad, twee luxe douches en een ruime relaxruimte. Het eten is prima. Wij zijn Zwitserse 4-sterren hotels gewend en als je het diner vergelijkt zitten de verschillen in drie zaken. De menu's zijn prima maar niet hoogstaand culinair. De ambiance is wat eenvoudiger (lees: radio aan en rumoer). De gangen worden heel snel na elkaar geserveerd. Waar we gewend waren vijf gangen over de hele avond te krijgen waren we hier met vijf gangen binnen anderhalf uur klaar. Kamer is prima. Wij zaten in het klassieke gedeelte van het hotel (het oudere). Het nieuwere gedeelte schijnt iets luxer te zijn. Er is een parkeergarage tegen betaling en op loopafstand een gratis parkeerterrein. Wifi is in tegenstelling tot wat geschreven wordt gewoon gratis. De skiraum is ook prima. Wij zijn in maart 2015 geweest. Het was gezellig druk maar niet storend druk.