Ratings based on 60 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.1 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Trivelig stoppested i landlige omgivelser.

Posted Dec 10, 2015 on Hotels
Enkle rom, stort bad og allsidig frokost (noe inntørket pålegg som heller burde vært påfyllt underveis). Hyggelig og forekommende personale.
4 out of 5
by Jørn from Oslo

Vakkert sted, dårlig isolasjon på rommene, vennlig

Posted Aug 25, 2015 on Hotels
Fantastisk beliggenhet og meget vennlig personale. Rommene er dårlig isolert og en kunne lett høre snorking og samtaler i naborommene.
1 out of 5
by Harald from Norge

Posted Aug 16, 2015 on Hotels
De hadde overvunnet hotellet,så vi reiste videre.
4 out of 5
by Emil from Trondheim

Idyll!

Posted Aug 11, 2015 on Hotels
Trivelig hotell og trivelige ansatte. Perfekt lokasjon og knall god mat i restauranten. Kommer gjerne tilbake neste gang man er i området.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 10, 2015 on Hotels
Kom en dag för tidigt utan problem
5 out of 5
by Kristin

This traveler left a rating score only Posted Aug 7, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Knut from Oslo

Helt OK fjordhotell

Posted Aug 5, 2015 on Hotels
Vi kom til Jegtvolden og fikk et helt OK hotellrom med utsikt mot sjøen. God mat i restauranten og en god frokost om morgenen trakk opp. Dette er nok et hotell som passer best for godt voksne som ønsker en fredelig og stille hotellopplevelse.
5 out of 5
by Grethe from Tønsberg

Trivelig

Posted Aug 4, 2015 on Hotels
Praktisk beliggende for gjennomreise over Innerøya
4 out of 5
by Knut

This traveler left a rating score only Posted Aug 3, 2015 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

PÆRLE ved sjøen.

Posted Aug 2, 2015 on Hotels
Overnatta på hotellet da jeg skulle på Stiklestadspelet.Valgte å overnatte der fordi jeg har vært der før i jobbsammenheng og viste at det var ei PÆRLE.☺