Ratings based on 222 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
80% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.2 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Top Preis-/Leistung. Nicht sehr zentral

Posted Oct 20, 2016
Nicht sehr zentral. Am Ende des goldenen Horns. Sehr gute Ausstattung. Sensationeller Preis und gutes Frühstück.
5 out of 5
by Zora from Pleasant hill ca

Loved it

Posted Jun 19, 2016 on Hotels
Very friendly staff. Would come back and stay here.
5 out of 5
by Süleyman from Konya

Personeli tebrik ederim.

Posted Jun 18, 2016 on Hotels
Otel konum olarak son derece iyi. Temizlik ve konforda oldukça başarılı. Ama otelin en iyi olduğu konu personeli. Hayatımda gördüğüm en güler yüzlü ve yardım sever otel personeli diyebilirim. Özellikle giriş işlemlerini yapan beyfendi ile restoranda ki hanımefendi harika insanlardı. Artık sonraki ziyaretlerimde de bu otelden vazgeçmem.
4 out of 5
by ismail ahmet from adana

Posted Jun 7, 2016 on Hotels
otel konum olarak güzel bir yerde manzara müthiş ancak otele araçla geliyorsanız yolunu bulmak az sıkıntılı telefonun yönlendirmesine göre giderseniz otelin arka tarafına çıkıyorsunuz ama giriş aşağıda biraz yönlendirme tabelalarında eksiklik var onun dışında keyifli bir otel araçla gelirseniz daha konforlu olur yürüyerek bir yerlere gitmek zor ya taksi ya araba o yüzden araç ile seyehatlerimde kesinlikle tercih edeceğim bir otel
4 out of 5
by Hadi from Lebanon

Posted May 28, 2016 on Hotels
The breakfast was poor as for a hilton
5 out of 5
by sevki

This traveler left a rating score only Posted May 24, 2016 on Hotels
4 out of 5
by lotte

Godt forretningshotel

Posted May 12, 2016 on Hotels
Havde egentlig booket et andet hotel i nærheden, men fordi det var fuldt booket (forudbetalt igennem Hotels.com) sendte de mig videre til dette hotel.
4 out of 5
by ASLI from ankara

Posted Jan 7, 2016 on Hotels
Ailemle birlikte çok keyifli bir konaklamaydı.ÖZellikle resepsiyondaki görevlilerin yaklaşımı çok sıcaktı.Annemin doğum gününüde unutmadılar küçük süprizleri bizi çok mutlu etti.Tekrar görüşmek üzere..
Comment from Hotel Management
May 28, 2016
Merhaba Aslı, Öncelikle konaklamanız için bizleri seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Siz değerli misafirlerimize eşsiz bir konaklama deneyimi yaşatmak için tüm çabamız ile çalışıyoruz. İyi günler dileriz.
4 out of 5
by A verified traveler

Zentrale Lage.

Posted Jan 4, 2016
Pros: Sauberkeit.
Das Hotel liegt am goldenen Horn. Daher ist das Hotel verkehrstechnisch sehr gut erreichbar.
Comment from Hotel Management
Mar 28, 2016 by Eren, Hotel Management
Wir möchten Ihnen danken für unser Hotel entschieden haben. Wir hoffen, dass Sie wieder zu sehen. Vielen Dank
5 out of 5
by Jalal Mohammad Salim from Oslo

10

Posted Jan 2, 2016 on Hotels
Det var veldig god opphold god service hyggelig personale hjelp som behagelig hotell å bo i rolig og slapp hotell det var fantastisk opphold vi opplevde ikke noe dårlig eller rare ting i hotellet , vi var veldig fornøyd , ren u pen sted å bo , vi tenker hvis vi reiser igjen til Istenbul, skal vi brukke samme hotelle.
Comment from Hotel Management
May 28, 2016
Kjære Jalal, ønsker vi å takke for at du valgte oss. Vi håper å se deg igjen.