Ratings based on 1,711 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
92% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Bra hotell inte långt från Stockholms innerstad.

Posted Oct 2, 2016
Jag blev tvungen att sova en natt på hotell pga oförutsedda händelser. Bokade detta pga pris och läge och blev imponerad av rummet som visserligen inte var stort, men väl inrett, rent och hade skön säng med härliga sängkläder. Bra frukost med allt man kan önska. Toppen!
4 out of 5
by A verified traveler from Sölvesborg

Stannade bara en natt.

Posted Sep 26, 2016
Pros: Rent och fräscht.
Cons: Behövs hängare till de små handdukarna på toaletten.
Location: Trots att det ligger så nära en hårt trafikerad väg märkte vi inte av trafiken. Vi hade ändå ett rum på det hållet.
Rent och fräscht rum och badrum. Särbon tyckte sängen var en av de skönaste han legat i på hotell. Frukosten var bra. Saknade någonstans att hänga upp de små handdukarna i badrummet. Det som drar ner hela intrycket var lukten på toaletterna nere vid receptionen. Men vi kommer att ta in här fler gånger.
4 out of 5
by A verified traveler

Keurig hotel met vriendelijk personeel

Posted Sep 19, 2016
Pros: Er was een sauna en sportruimte.
Location: Het hotel ligt ver van de stad maar met het treinstation op 3 minuten lopen afstand ben je zo in hartje Stockholm.
Prima kamers, schoon, ontbijt was goed. Personeel is vriendelijk.
5 out of 5
by A verified traveler

Amazing hotel, very close to city

Posted Sep 14, 2016
Great hotel, only a 15 min train ride to city. Excellent breakfast and helpful staff
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 4, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 3, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 3, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Москва

Небольшая остановка

Posted Sep 3, 2016 on Hotels
Останавливались на 4 дня. Номера небольшие, но чистые и уютные. Чувствовали себя очень комфортно. На территории отеля есть небольшой открытый бассейн, что в жаркую погоду позволит охладиться и отдохнуть.В отеле представлен только завтрак. Также в течении суток в баре отеля можно себя порадовать бесплатным чаем или кофе.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 2, 2016 on Ebookers
Hyvä siisti hotelli ja pidin aamupalasta. Lisäksi ympäristö hotellin takana on vanhaa miellyttää miljöötä.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 30, 2016 on Hotels
Hotellet ligger bra till (nära pendeltåg)och 15 min till Sthm city Bra frukost WiFi fungerar lite "svajigt"