Ratings based on 18 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
50% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.3 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by Sven from Skåne

Håller ej med tidigare recensioner

Posted Sep 30, 2015 on Hotels
Trevlig och snabb bekräftelse från hotellet. På förfrågan om utlovad hämtning på flygplatsen fick vi inget svar.Efter telefonsamtal med hotellet blev vi hämtade av taxi som sedan visade sig att vi själva fick bekosta. Lägenheten var stor och rymlig men väldigt sliten.Rostig kokplatta,allt porslin odiskat,duschslang och munstycke sprutade vatten åt alla håll, golvbrunnar i badrummet fungerade ej så badrummet översvämmades ganska snabbt vid duschning. Hela lägenheten var dåligt städad och städningen fortsatte att vara undermålig. Vid utcheckning tog man bara emot kontanter och var motvillig till att lämna kvitto.
3 out of 5
by A verified traveler

Friendly owner

Posted Sep 23, 2015 on Hotels
Handy location. Large but old room. Beds are uncomfortable. Friendly owner
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 22, 2015 on Hotels
1 out of 5
by Angela from Torino, Italia

Overbooking nella settimana di ferragosto......

Posted Sep 22, 2015 on Hotels
Arrivo in hotel, il proprietario ci dice che siccome e' in overbooking, non sa cosa fare, siamo nella settimana di ferragosto ed e' tutto pieno. Abbiamo dovuto trovarci una sistemazione utilizzando internet per 5 notti, dopo essere andati quasi tutte le sere a sollecitare un posto per dormire, siamo riusciti a fare gli ultimi 11 gg nell'hotel Amaryllis
3 out of 5
by A verified traveler

Handy location

Posted Sep 20, 2015 on Hotels
Handy location. The room is quite roomy, but a little dated. The hotel owner is very friendly, however she spoke little English, making communications interesting. The hotel also have car rental at a reasonable rate
4 out of 5
by Kerstin from Båstad

Bo mitt i stan

Posted Sep 13, 2015 on Hotels
Det är tredje gången vi bor på Amaryllis där vi blir alltid väl mottagna. Läget är mitt i Pigadia med närhet till restauranger och affärer, vilket vi uppskattar. Relativt lugnt område med trappor eller brant backe upp till hotellet. Alltså inget för rörelsehindrade. Rent och snyggt, även om rummen är lite slitna fungerar allt som det ska. Städning varje dag. Vi har alltid haft rum/lägenhet högt upp med utsikt över staden eller hamnen. Kan varmt rekommenderas.
1 out of 5
by Angela from Torino

Attenzione all'overbooking

Posted Sep 3, 2015 on Hotels
Siamo arrivati nelle due settimane centrali di agosto 2015 e il ragazzo alla reception ci ha detto candidamente che non c'era posto in Hotel perchè aveva fatto overbooking. Abbiamo poi scoperto che questi signori fanno l'overbooking di professione visto che eravamo vicino alla reception e abbiamo sentito diversa gente sbraitare. Quindi attenzione, se potete cercatevene un altro.
4 out of 5
by A verified traveler from Codogno

Vicinissimo al centro ma fuori dal caos

Posted Aug 23, 2015
Molto soddisfatti dell'accoglienza, della gentilezza e cortesia dei proprietari. Camera spaziosa e pulita tutti i giorni. Praticamente in centro, ma silenziosa e fuori dal caos. Ci siamo sentiti proprio a casa. Ringraziamo John e la sua famiglia x aver reso la nostra vacanza ancora più bella. Da consigliare.
2 out of 5
by Ann-Vigdis from Halden

Greit.

Posted Jul 1, 2015 on Hotels
Maragaretha (som driver hotellet) snakker stort sett ikke engelsk og det er dermed vanskelig å få ordnet opp i problemer. Ifølge hotellbeskrivelsen skal det være vaskemaskin og tørketrommel på rommet, det er det ikke. Det er ikke tilgang til dette på hotellet forøvrig heller. Ikke er det gratis henting på flyplassen heller. Interiøret er slitt og dusjen vår kunne ikke henges opp, mens våre venners sprutet i alle retninger. Kraner lekker og en oppgradering er på sin plass.
5 out of 5
by Annica from Uppsala

Utmärkt!

Posted Jun 6, 2015 on Hotels
Fantastisk vistelse hos Margarita med familj! Just så kändes det, som att komma hem! Otroligt trevligt bemötande, omhändertagande som gjorde min semester! Om jag åker tillbaka till Karpathos och Pigadia blir mitt självklara val Amaryllis!