Ratings based on 25 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
83% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
3.8 Service & staff
4.1 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Antti

Siisti hotelli keskeisellä paikalla.

Posted Jul 18, 2012 on Hotels
Huone (standard) vastasi Suomalaisia hotelleja,pl. siinä oli kokolattiamatto. Huone oli erittäin siisti. Aamupala hyvä ja monipuolinen : pekonia,munakasta,kananmunia,muroja,jugurtteja,leipiä,leikkeleitä,juustoja,tuoreita hedelmiä,mehuja,teetä ja kahvia ym. Loman aikana emme tarvinneet taksia tai busseja, hotelli on kävelymatkan päässä kaikkialta.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 10, 2012 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 7, 2012 on Hotels
5 out of 5
by CicoLaFleur

super lage nähe stadt aber in einer ruhigen lage

Posted Jun 28, 2012 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Ok hotelli lähellä pääkävelykatua ja Akropolista

Posted Jun 16, 2012 on Hotels
Ok hotelli lähellä pääkävelykatua ja Akropolis kauppakeskusta. Hotellia vastapäätä on pizzeria Milano jossa kannattaa käydä syömässä pizzat mikäli saapuu Kaunasiin myöhään illlalla. Huoneessa ei ollut safety boxia ja aamiaisella kahvi oli kylmää. Joka tapauksessa voisin mennä tähän hotelliin uudelleenkin.
4 out of 5
by Kalle

Keskeisellä paikalla

Posted Apr 19, 2012 on Hotels
Siisti ja huoliteltu hotelli. Superior-huone oli mukava, suosittelen. Pysäköinti oli mahdollista hotellin takapihalla, joka on vartioitu eikä maksa mitään. Erittäin ystävällinen henkilökunta.
5 out of 5
by A verified traveler from Muurame

Kaunasin keskustassa laadukas hotelli

Posted Mar 5, 2012 on Hotels
Hotellin sijainti aivan kävelykadun tuntumassa. Aamiainen on loistava. Kaupat lähellä. Isoon tavaratalokeskukseen vain parin korttelin matka.
2 out of 5
by A verified traveler

Hotelli Daniela

Posted Feb 8, 2012 on Hotels
Ok hotelli yöpymiseen, keskeisellä paikalla, josta lyhyet välimatkat niin ostoskeskukseen kuin Zalgiris areenallekin. Miinuksen täytyy todeta huonepalvelun puuttuminen. Lento saapui Kaunasiin myöhään alkuyöstä, jolloin ei hotellista ollut saatavilla enään mitään iltapalaa.
4 out of 5
by A verified traveler

Hotel Daniela

Posted Dec 27, 2011 on Hotels
The staff were extremely friendly and spoke perfect English. They were very helpful with arranging taxi pick-up from the airport. The rooms were comfortable and spacious and the hotel was tastefully decorated with modern art. The breakfast was delicious and plentiful. The hotel is a bit of a walk from the heart of the town but still convenient. The only disappointment was the misleading pictures of a pool- the receptionist told us that it was not heated, small and not worth using.
3 out of 5
by A verified traveler from Sykkylven

Flott beliggenhet

Posted Oct 14, 2011 on Hotels
Restaurant var det dårlig service og veldig liten varisjon på frokost!! Resepsjonen og dei som var der prøvde å hjelpe oss så godt som mulig:))