Ratings based on 11 Verified Reviews

3.5 out of 5
100% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.9 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by A verified traveler from London

Spartan but good for the area

Posted Jul 20, 2007
Hotel restaurant was excellent.
1 out of 5
by Øivind J.

Fin utsikt over Kirkenes og fjorden.

Posted Sep 26, 2012 on Hotels
I forhold til prisen var dette en meget dårlig opplevelse. Dårlig skilting og et usedvanlig trist inngangsparti. Måtte bytte rom da sengetøyet ikke var rent. Ingen middags restaurant, men relativt brukbar frokost i lyst rom med fin utsikt.
5 out of 5
by Birger Juel Jensen

Op0hold inden afgang med "Hurtigruten".

Posted Sep 14, 2012 on Hotels
Ville gerne have kunnet spise til aften på hotellet i stedet for at gå ned i centrum, da min partner er gangbesværet.
3 out of 5
by Mariann

Posted Jul 14, 2012 on Hotels
Perfekt m.h.t. midnattsol. Hyggelig personal. God frokost. Kirkenes generelt: Ustelt og lite hyggelig.
3 out of 5
by May-Britt Stokke

Grei adkomst

Posted Jul 13, 2012 on Hotels
Savnet tilbud om småretter fra kjøkkenet sånn at vi hadde sluppet å gå for å finne mat.Tips til hotellet: RENS MØBLENE i lobbyen
2 out of 5
by Kari

WC pönttö

Posted Jul 10, 2012 on Hotels
Wc pöntön kanswi oli väärään pönyyöön tarkoitettu. Se ei pysynyt ylhäällä ja vaikeutti täten asiallista toimitusta. Jirjoituspöydän tuoli oli myös rikki ja antoi huoneesta huonomman kuvankuin se oli. Aamianen oli hyvä.
2 out of 5
by Erik Olav Hagen

Hvordan spise egg med suppeskje

Posted Jun 17, 2012 on Hotels
Dette er for dårlig. Etter å ha overnattet på Thon hotell Kautokeino var dette en dramatisk nedtur. Hotellet er nedslitt, men toppen var opplevelsen av å måtte spise egg med suppeskje , prøv selv og gi tilbakemelding. Den stakkars utrente jenta viile prøve å få tak i eggskjeer til neste dag og det er jo positivt.
4 out of 5
by A verified traveler

Hotell Rica Kirkenes - utsikt

Posted Aug 5, 2011 on Hotels
Hotellet hadde flott utsikt og reinsdyr utenfor hotelrommet! Flott service med buss direkte til Hurtigruten.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 26, 2010 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Orust, Sverige

This traveler left a rating score only Posted Oct 8, 2010 on Hotels