Ratings based on 158 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
97% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Toimiva hotelli lähellä palveluita

Posted Sep 25, 2015
Pros: Toimiva eikä liian ahtaan tuntuinen
Cons: Kylpyhuone tilat olivat tosi lämpimät, lattialämmitys oli tosi kuumalla eikä lämmistystä voinut vähentää. Termostaatti lämmityken pienentämiseksi.
Suhteellisen hiljainen ja rauhallinen hotelli ainakin ulkopuolella sesongin. Helppo lähteä keskustaan.
1 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Ehkä en vain kuulu kohderyhmään

Posted Jul 30, 2015 on Hotels
Yövyimme Hullussa Porossa kesällä paluumatkalla Norjasta. Huoneen saippua-annostelija oli rikki eikä käsipyyhkeitä ollut. Siivoojista ensimmäinen ei osannut suomea ja toinen arveli, että kesällä ei kuulukaan olla käsipyyhkeitä. Ehkä Hullussa Porossa ei pestä kesällä käsiä? Huoneen edessä kulkevan yhteisparvekkeen oven lukko toimi vain osin, huoneeseen olisi voinut tulla kuka vain koska vain. Hotellin ravintolan sunnuntaibuffet oli reissumme huonoin, alkupalapöydässä mm. vanhalta tuoksahtelevia muikkuja, pääruoissa jauhemuusia, käristyksessä saksanhirveä ja jälkkäripöydässä eilistä piirakkaa. Tosin melko edullinen hintakin hämmästytti. Tunnelma salissa oli kiireinen ja ruoat loppuivat usein, kokki juoksi niitä kärryllä lisää, oli ilmeisesti yksin keittiössä. Toiminnassa tuntui äärimmilleen viety tehokkuusajattelu, joka oli oli niin erilaista kuin leppoisassa Pohjois-Lapissa. Aamupalalle tultaessa tökki ensimmäiseksi ulos asti kuuluva kamala eläkeläismusiikki, olin vähällä kääntyä takaisin. Kysyttäessä tarjoilija kertoi musiikin tulevan soittolistalta eikä sitä voinut säätää. Aamiaisen ruoka oli kohtalaista, mutta kaipasin enemmän kevyttä valikoimaa kuten hedelmiä, tuoretta leipää ja leivonnaisia, jotain muuta kuin omenoita ja kaupan keksejä, mutta plussaa hyvästä kahvista, jogurtista ja kuivatuista karpaloista. Myös hipaisukosketuksella toimiva mehukone oli kiva ja puolukkamehu hyvää.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Arno from Helsinki

Stay away from Hullu-Porro

Posted Jul 28, 2015 on Hotels
Our stay at Hullu-Porro was less than satisfactory. We were given a twin room despite asking for a double. Staff didn't mention this until we came in to the room and their only option to change this was to downgrade. Beds were way too soft. Sheets are too small so that after a night of twisting and turning you lay on the actual mattress (that has some dodgy hairs on it). Balcony is useless as you share it with the entire floor (thus also meaning you need to have the curtains closed at all time) And last but not least the breakfast is very poor. 2/5 would not stay again.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Courtney

This traveler left a rating score only Posted May 29, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Tiina from Helsinki

Seuraavalle Levin keikalle katson toisen hotellin

Posted May 22, 2015 on Hotels
Olin hotellissa hiljaisena aikana ja yllätyin siksi siitä, että kaikki oli hiukan "vinksallaan" (palaneita lamppuja, tyhjiä saippuasäiliöitä, puuttuvia pyyhekoukkuja, likainen hissi) - kun nyt juuri olisi nähdäkseni ollut hyvää aikaa tehdä pikkukorjauksia yms. Ravintola Vanhan Poron ruoka oli hyvää, mutta reilusti ylihinnoiteltua. Palvelu hotellissa oli ok, ei erityisen hyvää eikä huonoa. Vanhassa Porossa palvelu sen sijaan oli hidasta, eikä erityisen ystävällistä.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

2 yötä

Posted Apr 26, 2015 on Hotels
Varasimme 2 hengen standard huoneen. Huone oli tosi pieni, kaappitilaa niin vähän, että vaatteet täytyi säilyttää matkalaukussa. Käytävältä äänet kuuluivat niin selvästi, että olisi voinut kuvitella keskustelijoiden olevan meidän huoneessa. Aamiainen oli hyvin vakio, ei mitään extraa. Emme usko tulevamme toista kertaa tähän hotelliin, taso ei ole tätä päivää.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Hullussa porossa hullun kivaa!

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
Kaikki sujui hyvin!
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Tuomo

This traveler left a rating score only Posted Apr 11, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Kannus

Lähellä kaikkea.

Posted Apr 8, 2015
Pros: Ystävällinen palvelu ja likietuisuus.
Cons: Hotellihuoneissa pientä remonttia.
Location: Sijainti hyvä ja kaikki lähellä.
Olemme olleet Levillä useita kertoja ja kerran aikaisemmin Hullu Poro hotellissa. Se on hyvä.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Perfect location for skiing and party

Posted Apr 6, 2015 on Hotels
Ski-weekend with friends