Ratings based on 6 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.7 Service & staff
3.7 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Stefan from Alicante

Skotertur

Posted Apr 1, 2015 on Hotels
Vi kom med snöskoter och det var inga problem att parkera bland bilarna och bra skoterled ända in till parkeringen. Negativt var att buffén på hotellet redan var stängd vid vår ankomst vid kl 20. Det blev en promenad till en närliggande restauran men allt stängde redan kl 10. På rummet fanns en bastu som vi använde och var nöjda med. Bra frukost förutom kaffet som var lite vattnigt.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Hanna

This traveler left a rating score only Posted Mar 24, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Families
by Kari from Espoo

Vierailu ylläksellä

Posted Mar 17, 2015 on Hotels
Yksi yö matkalla kohti Jerisjärveä
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Kiva kokemus

Posted Mar 9, 2015 on Hotels
Mukava henkilökunta. Meillä oli 2 hengen huone saunalla. Huone oli siisti, mutta jo hieman kulunut. Aamupala loistava ja maukas, jopa munkkeja ja vohveleita! Illalla ruokailu oli vain seisovasta pöydästä, joten olisimme toivoneet vaihtoehtoja - muutakin kuin pikkupurtavaa. Sijainti hyvä ainakin näin murtomaahiihtäjän näkökulmasta. Myös kylän iltapaikat lähellä.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Anita

This traveler left a rating score only Posted Mar 9, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by pentti from Suomi

Perheen kanssa hiihtolomalla.

Posted Mar 9, 2015 on Hotels
Olimme laskettelemassa, hiihtämässä ja moottorikelkkailemassa. Rinteisiin oli matkaa muutama kilometri, mutta bussikuljetus toimi. Tosin bussilippu oli hintavahko. Hoidetulle latuverkostolle ja kelkkareiteille pääsi suoraan hotellin pihasta. Useita safariyrityksiä/kelkkavuokraamoita oli hotellin läheisyydessä. Koiran sai ottaa huoneeseen 15 eurolla. Koirapuisto sijaitsi kivenheiton päässä. Äkäshotellin kylpylä ja viihdetarjonta oli ilmaiseksi käytössä. Matkaa Äkäslompolon keskustaan oli noin 500 m. Hotellin ulkoseinän "lappilaistyylinen" lautaverhous antoi paikasta ränsistyneen ensivaikutelman. Saunalliset parvihuoneet perustasoa, ravintolatilat avarat ja henkilökunta ystävällistä. Aamupalalla oli tarjolla lappilaista kalaa ja leipäjuustoa. Kokonaisvaikutelma positiivinen.