Ratings based on 28 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
71% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 23, 2016
Sehr nettes Personal. Ein Teil des Hotels wurde bereits renoviert. Einziges Minus, der TV ist an der selben Stelle befestigt wie das Bett.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 11, 2016 on Hotels
Hotelausstattung und Lage super. Servicepersonal sehr nett und freundlich. Zimmer sehr sauber. Das Frühstücksbüffet könnte etwas ansprechender und liebevoller gestaltet werden.
4 out of 5
by Rikke from Frederikshavn

Hyggeligt hotel - uheldige omstændigheder

Posted Aug 8, 2016 on Hotels
Vi ankom sent, og receptionisten var gået for dagen, så det var bartenderen der hjalp os - og han kunne desværre ikke gøre familieværelset, som vi havde bestilt klar. Så vi endte i 2 kolde dobbeltværelser. Lidt trist.
5 out of 5
by Carsten from København

Fantastisk beliggenhed

Posted Jul 31, 2016 on Hotels
Dejlig by og skønt hotel. Ligger lige i smørhullet og dejlig morgenmad. Dårlig udsigt til baggård med larm, men det kan betale sig fra. Gør det. Godt at kunne ryge på balkonnen
5 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Hotellet mitt i City

Posted Jul 26, 2016
Trevligt familjehotell i centrala St Johann. Hotellet är under renovering, men inget som störse. Trevlig personal.
2 out of 5
by Tomas from København

Ikke pengene værd

Posted Jul 23, 2016 on Hotels
Ikke pengene værd. Små rum med skrabede faciliteter, og dårligt fungerende wifi. Morgenmaden er ok.
3 out of 5
by Sabine R A

Posted Apr 1, 2016 on Hotels
Muy agradable
4 out of 5
by A verified traveler from Brösarp

Hotell i centrum

Posted Mar 1, 2016
Pros: Sköna sängar och rymligt rum
Cons: ?
Location: Hotellet är beläget i centrum med närhet till post, restauranger cafe'er och många affärer
Litet, intimt och gästvänligt hotell med glad och mycket vänlig personal. Vi tillbringade endast nätterna där. Frukosten var helt okej!
5 out of 5
by Kurt from Faaborg

Fantastisk beliggenhed til ski ferie

Posted Feb 15, 2016 on Hotels
Vi havde et dejligt ophold, hvor hotellets ansatte forstod at gøre opholdet bekvemt for gæsterne. Dygtigt personale.
2 out of 5
by A verified traveler

Etwas in die Jahre gekommen und überholt.

Posted Feb 8, 2016
Im großen und Ganzen auf dem Stand der 90-er geblieben. Vom Minilift über den nicht einsehbaren TV bis zu dem überhitzten Zimmer, obwohl die Heizung auf Null steht. Das Personal ist sehr freundlich. Ansonsten eben Mittelklasse.