Ratings based on 51 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
87% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Schönes Hotel direkt am Strand

Posted Sep 16, 2016
Rundum war alles super schön. Wir wären gern länger geblieben.
5 out of 5
by A verified traveler from Berlin

Top Hotel

Posted Sep 5, 2016
Schönes Hotel mit Top Lage am feinsandigen Strand. Der Strand ist einfach der Hammer.Würde aufjedenfall dieses Hotel wieder buchen. Hat einfach alles gestimmt .
5 out of 5
by Kristian

Rolig, rent og pent

Posted Jun 11, 2016 on Hotels
Vi oppholdt oss en uke på øya, hotellet var pent, helt og ret, og de ansatte gjorde sitt ytterste. God beliggenhet rett ved et lite sentrum, vi leide scooter og koste oss rundt på hele øya
2 out of 5
by A verified traveler from Dk

Ildelugtende ulækkert badeværelse klamt køkken

Posted Apr 1, 2016
Hotellet mindede på ingen måde om et hotel. Snarere et fint sted for bagpackere. Værelset stank af skimmel og køkkenet var frygteligt. Vi flyttede derfra 1.dag,selvom vi havde betalt for 4 overnatninger.
5 out of 5
by A verified traveler

Afslappet ferie

Posted Mar 20, 2016 on Hotels
Vi havde 5 overnatninger på dette skønne sted dejlig tæt på strand og virkelig supper godt betjening hvis man ønsker at slappe af er det virkelig stedet
4 out of 5
by A verified traveler from Esslingen

Hübsches Hotel direkt am Thong Nai Pan Yai

Posted Mar 13, 2016
Wunderschöner Strand...Toplage...Hotel sauber u schick.
3 out of 5
by Ronan

This traveler left a rating score only Posted Mar 9, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Jean-claude from Narbonne

Posted Mar 4, 2016 on Hotels
Séjour de 4 nuits dans cet hôtel, très bien situé sur la plage de Thong Nai Pan. Agréable et calme mais climatisation bruyante et manque de transat sur la plage.
4 out of 5
by A verified traveler from Niedersachsen

Freundliches Hotel direkt am Strand

Posted Mar 2, 2016
Pros: Freundlichkeit, Hilfsbereitschaft, Strandlage
Cons: Toilettenpapierhalter und Toilettenbrillen erneuern
Location: Am Strand sind diverse Bars und Restaurants. wenn man aus der Hotelanlage an der Straße ca 10 Minuten läuft, kommen kleine Ladengeschäfte.
Im Hotel waren Paare sowie Familien mit Kleinkindern. Wir haben uns sehr wohl gefühlt im Hotel. Die Hotelleitung war sehr aufmerksam und sehr hilfsbereit, wenn man Fragen hatte. Man fühlte sich dort sehr gut aufgehoben. Die Hotelanlage hat direkten Strandzugang. Das Restaurant war immer gut besucht. Zimmer wurden täglich gereinigt. Wir würden dieses Hotel wieder buchen!
4 out of 5
by Dorte from Aarhus

Lækker stille strand

Posted Feb 11, 2016 on Hotels
Vi var afsted som familie med næsten 2 årig datter. Der var på dette tidspunkt en del andre familier, hvilket var ideelt for os. Hotellet ligger det isoleret med et par andre hoteller/restauranter i gå afstand langs stranden. Der er en lille by i gå afstand. Stranden er lækker og blød. Der er rigelig med liggestole ig borde/stole. Der er ok restaurant på hotellet ig lige så morgenmadsbuffet. Fin pool og børnepool hvor der også er liggestole ved.