Ratings based on 217 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
87% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.4 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from 東京

いろいろ近い便利なホテル

Posted Aug 17, 2016
海も近く、コンビニも近く、繁華街へも近く便利なホテルです。 今回プールビューの部屋でしたが、ガーデンビューの部屋だと蚊が出そう。 風呂とトイレと洗面所に壁がないのは気恥ずかしい感じですが、バルコニーからの景色も良く快適に過ごせました。
5 out of 5
by A verified traveler from leicester uk

Lovely Thai style boutique hotel great location .

Posted Jul 1, 2016
I first stayed here 4 years ago and was so happy to find this hotel . I decided to take my 16 year old daughter for her first trip to Thailand.The staff are excellent,friendly beyond belief. The rooms with beautiful wooden floors and Thai decor are set within establish tropical gardens .The walk to the beach front restaurant for breakfast is so enjoyable as is the hotel food catering for everybody's taste . I look forward to my next stay .
3 out of 5
by A verified traveler from 日本

街中にあって便利なんだけど・・・

Posted May 7, 2016
Pros: ロケーションは良いです。
Cons: シャワー。これまで泊まったホテルの中でもワースト3に入る。
Location: 食事、ショッピング、マッサージが楽しめます。
チャウエンの街の中にあって、とても便利です。徒歩5~10分で食事・ショッピング・マッサージが楽しめます。 一方、ホテルそのものは・・・。スタッフはとてもホスピタリティーがあって良いです。ただ、それ以外の特徴があまりありません。最大の課題はシャワー。水圧が弱すぎます。お湯がなかなか出なくて、温度が安定しません。総合的に言えば、「可もなく不可もなく」というところでしょうか。
3 out of 5
by A verified traveler

דיי פרווה

Posted Apr 30, 2016 on Hotels
איזור מעולה אבל המלון עצמו היה יקר לעומת המלון הקודם שהיינו בו שהיה מפנק הרבה יותר באותו המחיר סך הכל סביר אבל לא הייתי חוזרת.יש אינטרנט חופשי כביכול אבל הוא לא תמיד עובד והקליטה שלו חלשה
5 out of 5
by keith s.

Relaxing holiday

Posted Apr 12, 2016 on Ebookers
The hotel had excellent attentive staff, who are friendly polite and respond to your needs. Lovely garden and good beach.
1 out of 5
by A verified traveler

Das ist kein 5 Sterne Hotel!

Posted Apr 4, 2016 on Hotels
Dieses Hotel hat keine 5 Sterne vedient. Zimmer ganz ok, Frühstücksbuffet eher ärmlich, Zimmer ganz ok. Ganze Hotelanlage macht einen etwas verlotterten Eindruck. Keine 5 Sterne wert...
5 out of 5
by Sara M.

Wunderschöner Urlaub

Posted Mar 29, 2016 on Ebookers
Wir waren schon das fünfte Mal am Chaweng Beach und das erste Mal im Muang Samui Hotel. Dieses Hotel ist sehr zu empfehlen, wird sicher nicht das letzte Mal sein, dass wir dort waren! Das Personal ist sehr freundlich. Die Hotelanlage ist sehr sauber und gepflegt. Die Lage des Hotels ist top. Das Frühstücksbuffet lässt keine Wünsche offen und das Dinner am Abend am Strand ist sehr schön.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 2, 2016 on Hotels
1 out of 5
by Siri Dorthea Hoevik

Svært skuffende!

Posted Feb 20, 2016 on Hotels
Dette hotelloppholdet ble ikke annet enn en stor nedtur. Booket 1 ukes opphold ca 6 mnd i forveien og gledet oss stort . Det begynte med at vi ble spurt om vi ville heller bo på et annet hotell når vi ankom. Rommet vi fikk hadde bra størrelse, men det var skittent og utrolig nedslitt.Skitne tannglass på badet, hullete badekåper og håndklær og en balkong som var full av sand og løv. Ringte resepsjonen og klaget, men de sa at de ikke kunne gjøre noe fordi housekeeping-folket hadde gått hjem for dagen. Bestemte oss for å teste ut hotellets sjømatrestaurant på kvelden - der fikk vi servert noe annet enn det vi bestilte i menyen. Jeg klagde til betjeningen, de sa de skulle sjekke, men kom aldri tilbake til oss. Spiste frokost på hotellet om morgenen, men igjen ble det skuffende. Tørt brød og dimsum, gammelt bakverk, og mangel på betjening. Sendte jeg klage på mail til hotellet i den forhåpning at de skulle ta disse tingene seriøst- men fikk aldri svar. Vet at mailadressen er i bruk ettersom jeg brukte den noen dager tidligere til å få svar på et spørsmål ang booking. Flere skuffende hendelser fulgte, så kommer absolutt ikke tilbake. Hotellet trenger en totalrenovering da det er fullstendig nedslitt .Dette er mer et 2stjerners hotell. Og kalle det 5stjerners hotell og ta betalt for det er rent bedrageri.
5 out of 5
by A verified traveler from Beverwijk

Hotel met prima strand

Posted Feb 19, 2016
Pros: Personeel is zeer behulpzaam.
Cons: cijfer is hoog voor Thaise begrippen en klopt ook wel, zeker geen 5-sterren naar Europese begrippen.
Location: locatie is zeer goed, supermarkt aan de overkant en zeer veel winkels en restaurants in de buurt.
Leuk en rustig hotel hotel vlakbij drukke winkelstraat (geen lawaai hoorbaar). Mooi strand en lekkere ligstoelen. Wij hadden wel een upgrade en dat was het absoluut waard. Personeel is zeer behulpzaam en erg aardig ! Zeer goed ontbijt.