Ratings based on 699 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.7 out of 5
93% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.7 Service & staff
4.7 Room comfort
4.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from 日本

Posted Sep 19, 2016
部屋の間隔が思った以上に近く、部屋のプールでは両隣りの人の顔が見えたり、騒々しかったりであまりプライベート感が無かった。 トイレも落ち着いて使えない。 ロケーションは良いが、次は行かない。
4 out of 5
by A verified traveler

Entspannungsurlaub auf Koh Phangan

Posted Sep 15, 2016
Private Ankunft mit dem speedboat top, netter Empfang und Willkommensgruß, höfliches und zuvorkommendes Personal, Englischkenntnisse solltrn jedoch verbessert werden, stilvoll eingerichtete Zimmer, schöne Poolanlage u. Nähe zum Strand, hervorragendes Frühstücksbuffett und abendliches Thaibuffet
5 out of 5
by A verified traveler

sehr angenehmes Hotel

Posted Sep 6, 2016
Pros: Die Freundlichkeit des Personals und die Lage
Wir hatten sechs wundervolle Tage in einem sehr schönen Hotel, das an einer der schönsten Buchten liegt. Soviel freundliches und hilfsbereites Personal. Eine tolle Atmosphäre.
5 out of 5
by A verified traveler from brabant

Niet twijfelen, boeken

Posted Aug 26, 2016
Een verborgen parel! Een schitterend hotel waarbij aan alle details is gedacht met alles aanwezig wat je nodig hebt. Prachtige kamers, schitterend zwembad, heerlijk rustige zee, eten van hoog niveau. Wij gaan zeker terug.
3 out of 5
by A verified traveler from s

Resort molto particolare in posizione meravigliosa

Posted Aug 20, 2016
Struttura bella, camera molto bella, personale, food&beverage invece nettamente inferioru
4 out of 5
by A verified traveler from Dallas,TX

Beautiful hotel on the beach with a great staff

Posted Aug 20, 2016
We very much enjoyed our stay here. Everyone is nice and helpful. It is on the opposite side of the island of the Full moon party. Very culturally beautiful!
Comment from Hotel Management
Sep 24, 2016 by Kamolrat, Hotel Management
Thank you very much for your review on your recent stay at Santhiya Koh Phangan Resort & Spa, we are delighted to hear that you enjoyed our hospitality especially team members helpful and resort location with beautiful Thai culture. We look forward to welcoming you again soon in not too long-distanced
5 out of 5
by A verified traveler from Eindhoven

Onbeschrijfelijk goed resort! Fantastisch

Posted Jul 23, 2016
Pros: Ik had een villa met privézwembad met een outdoor bad en douche! FANTASTISCH! Ik heb heerlijk geslapen en het eten is echt heel erg lekker!
Cons: Zo door blijven gaan.
Location: Tijdens het ontbijt of diner een prachtig uitzicht over de zee!
Via het hoteltransfer vanaf Koh Samui word je (per speedboot) binnen 30 minuten naar het hotel gebracht. Ideaal, want met de overvolle ferry ben je 2 uur onderweg naar Koh Phangan + de hobbelige taxirit naar het hotel. Wat een heb ik hier genoten! Santhiya Koh Phangan Resort & Spa heeft vriendelijk en lief personeel en de service is super! Je kunt genieten van een prachtige locatie, 2 openbare zwembaden en het hotel is heel erg luxe, gezellig en ook nog eens duurzaam! Omdat het resort in het tropisch regenwoud gelegen ligt hangt er een bepaalde geur om de muggen op afstand te houden. Ik vond het zelfs eigenlijk wel lekker ruiken. Ik had een upgrade gehad naar een privé villa met privézwembad. Fantastisch goed! Ik was alleen op vakantie, maar heb me hier zo goed vermaakt. Al had ik deze plek graag met iemand willen delen! Heerlijk tot rust komen op een toplocatie. Mocht je naar de Full Moon party willen bij Haad Rin Beach, dan is dat met de taxi vanuit dit hotel ongeveer 30 minuten. Het is dat ik maar 5-sterren kan geven, maar dit hotel verdient er zeker meer! Dit was veruit het beste hotel waar ik ooit ben geweest!
5 out of 5
by A verified traveler from Hannover

Wunderschönes hotel

Posted Jul 11, 2016
Wir waren für 12 Tage im Santhiya und hatten eine wunderschöne Zeit. Das Hotel ist mitten in der Natur. Wir hatten eine sea view Villa und waren begeistert von der Aussicht, der Ruhe und dem Komfort. Speziell das Outdoor Badezimmer ist toll. Das Personal ist sehr freundlich und zuvorkommend. Würden das Hotel jederzeit weiterempfehlen!
2 out of 5
by A verified traveler

I would not recommend this hotel.

Posted Jul 7, 2016
-We had to pay additional fee to take their speed boat to hotel. -No ATM on grounds hotel said I could go get a taxi to some Pharmacy to get cash somewhere or I should have brought more cash because we were on an island. -Drinks were not good and size were half size you would expect. -Ended up paying twice for a pool villa I paid for in the beginning. -Air Conditioning issue: they have it setup so when u lock the door u have to turn off AC. The room would be very hot when u return to it. I asked for an additional key and they refused to give it to me saying that it was in Phuket. -I would not go back to this place or recommend this to anyone.
4 out of 5
by Laura

This traveler left a rating score only Posted Jun 30, 2016 on Hotels