Ratings based on 4 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
3.8 Room cleanliness
3.5 Service & staff
4.0 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Super god oplevelse og valuta for pengene

Posted Aug 19, 2012 on Hotels
Vi boede 2 uger på Seagulls Bay. Far, mor og 3 børn på 21, 19 og 11 år. Der er stille og fredeligt - langt fra Kos bys natteliv. Lejligheder er i høj standard med aircondition inkluderet og med rengøring hver dag., hvilket vi blev positivt overraskede over. Dejligt poolområde med super sød betjening i pool baren. Det er nødvendigt at have bil eller scooter for at komme rundt på øen, og hvis man vil købe ind. Busforbindelse ligger langt fra hotellet. Kraftværket er nabo til hotellet og kan give røggener når vindretningen står ind mod hotellet, men ellers mærker man det ikke om dagen. Vi prøvede morgenmadsbuffet en enkelt gang, men valgte så at spise i lejligheden, som har et fint lille tekøkken med de mest nødvendige redskaber. Super god oplevelse og vi føler virkelig, at vi har fået valuta for pengene.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 20, 2011 on Hotels
Vi er en familie på 4 med store børn. Vi havde en pragtfuld uge på Seagull Bay Resort, hvor vi nød solnedgangen fra vores balkon hver aften. Familien der driver hotellet er utrolig søde og vil gerne hjælpe med alt muligt. Brug dog ikke det biludlejnings firma som de umiddelbart henvender sig til, da de andre i den nærliggende by er væsentlig billigere. Vi spiste mange måltider på hotellet, hvor vi fik god græsk salat og tzaziki og nød roen og freden og de søde værter. En aftendukkert med udsigt over havet var heller ikke af vejen. Eneste lille minus var et krafværk i nærheden som leverede en svag brummelyd, men det opvejes af alt det andet og var ikke generende.
4 out of 5
by A verified traveler from Skien

Det finnes alternativer til Charterturismen på Kos

Posted Aug 1, 2011 on Hotels
Seagull's Bay har en rolig beliggenhet ca. 4km utenfor Mastichari. Hotellet ligger helt for seg selv. Det finnes ikke bussforbindelse, derfor kan det være nødvendig med leiebil (25-35€/enkeltdøgn). Kraftstasjonen høres tydelig men er ikke sjenerende. Herlig utsikt over havet med øya Kalymnos i bakgrunnen. Fin langgrunn sandstrand 5-10 gå-minutter unna som vi hadde helt for oss selv. Hotellet består av ca. 20 separate hus med 2 leiligheter i hvert hus. Vi hadde en stor leilighet til 4 pers. over 2 etasjer med 2 soverom, 2 bad + stue med A/C inkl. i begge soverom. Leiligheten vår hadde god standard, daglig rengjøring, vi manglet ingenting. Personalet var meget hyggelig og hjelpsom. Svømmebassenget var rent og godt vedlikeholdt; det finnes Barnebasseng. Det eneste minus var restauranten som hadde god mat men veldig lite utvalg. Hvis du er på jakt etter et rolig alternativ til de store hotell-borgene med "all-inclusive" på Kos, så bør du vurdere Seagull's Bay. Hvis du ønsker natteliv, fest og animasjon hele dagen med barneshow etc., burde du lete etter noe annet.
1 out of 5
by A verified traveler

Very very bad!!!

Posted Jul 15, 2011 on Hotels
Don't go, in the middel of nowhere, dirty, no aircon function, tragic all together!!!!! And expencive as well.. Terrible place, don't ruin your holliday by going there!!!