Ratings based on 99 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
100% of guests recommend
4.9 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.6 Room comfort
4.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Bert from Växjö

Glasklart

Posted Nov 8, 2015 on Hotels
Lite lite valmöjligheter på restaurangens meny för varmrätter. Men maten var klart god. Underbar kvällsvistelese i glasbaren men suverän personal och bedårande inredning.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Susanne from Jönköping

Kosta Boda Art Hotel

Posted Sep 18, 2015 on Hotels
Trevligt hotell med härlig glaskonst i varje vrå och kul shopping på området!
1 out of 5
Recommended
for Couples
by Birgitta from Helsingborg

Inte värt pengarna!

Posted Sep 12, 2015 on Hotels
Det är alldeles för dyrt i förhållande vad du får!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by mindor

This traveler left a rating score only Posted Sep 2, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by William from Florida

Good art hotel in the glass district.

Posted Aug 21, 2015 on Hotels
Pricey but worth it. The location in the glass district was very good, service excellent, and room comfortable.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Guldbröllop

Posted Aug 19, 2015 on Hotels
Var där för att göra en bedömning inför stundande Guldbröllop. Vi kommer att ta med våra barn och barnbarn över en helg i mars och fira.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Fantastisk upplevelse i glasriket

Posted Aug 19, 2015 on Hotels
Andra gången vi besöker hotellet. Mycket trevligt hotell med excellent kök. Extra trevligt med den vackra dukningen då glasprodukter från sortimentet används. Den här gången tog vi med utländska vänner och dom blev mycket imponerade. Särskilt sevärt är ju baren. Trevligt med litet spa i nedervåningen.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Gunnel from Märsta

En upplevelse

Posted Aug 18, 2015 on Hotels
Allt fint och bra med undantag av träningsrummet. Där fanns de äckligaste, skitigaste mattor jag sett. Skärpning.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Ulla

Posted Aug 17, 2015 on Hotels
Allt var riktigt bra. Jättenöjda. Rum, service och spabehandling toppen. Det enda som jag var mindre nöjd med var middagen o frukosten. Maten var smaklös trots beskrivning om alla kryddor tex. Hungrig efter frukost var jag inte men det var också allt, det tog väldigt lång tid att få ett avplockat bord också.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 13, 2015 on Hotels