Ratings based on 58 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
93% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by yan from 上海

Convenient and comfortable hotel

Posted Apr 19, 2016 on Hotels
Very location hotel,that easy to go tour and shopping.The room is big and tidy,and hotel also supply good breakfirst. I like it and will recommend to other friends who will come to Krakow
4 out of 5
by Alejandra Noemi

This traveler left a rating score only Posted Mar 25, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Osaka

中央駅にも、広場にも近い、便利なホテル

Posted Feb 17, 2016
どこに行くにも便利なホテルです。 部屋も広くて綺麗で快適です。 オイルヒーターの柔らかな暖かさです。 1つだけ星が減る理由は、隣の音が丸聞こえです。ということは、こちらの音も聞こえているはず。そこだけが難点です。 他には全く問題のないホテルです。私は次回も泊まります。
3 out of 5
by Viikon matka

Erinomainen sijainti

Posted Dec 10, 2015 on Ebookers
Hotellin sijainti vanhan kaupungin reunalla ja hyvien liikenneyhteyksien varrella on erinomainen. Aamiainen on runsas ja monipuolinen ja ruokasalin henkilökunta ystävällistä. Huoneet ovat erittäin siistit paitsi tahrainen kokolattiamatto - siis ainakaan kaikissa huoneissa ei ole puulattioita, vaikka esitteessä niistä mainitaan. Hotellin nimi viittaa huoneistoon, mutta huoneissa ei ole edes jääkaappia. Vasta perillä meille selvisi, että kyseessä on self catering, eli siivooja ei käynyt koko viikkona, mikä oli meille kyllä ok, mutta olisimme kaivanneet edes paikkaa, minne viedä roskat, joita viikon aikana kuitenkin kertyi jonkin verran. Wi-fi toimi aika ajoin ja oli kohtalaisen nopea mutta epävarma.
3 out of 5
by Kalle H.

Kaupunkiloma ja Auszwich

Posted Oct 31, 2015 on Ebookers
Hyvällä sijainnilla hyvä hotelli. Apartmentos puolella ei siivottu turhan tiuhaan. Kävelymatka vanhaan kaupunkiin ja bussiasemalle josta pääsee kätevästi Auszwichiin. Aamiainen luksustasoa, joskin sama joka aamu.
3 out of 5
by Arja Kallio

Aktiiviloma Krakovassa

Posted Oct 14, 2015 on Ebookers
Yövyömme hotellissa 2 yötä (viikonlopun). Hotelli sijaitsee aivan rautatieaseman kupeessa ja vanhan kaupungin vieressä. Hotelli on lisäksi vilkkaassa risteyksessä, josta menee rautiovaunut jokasuuntaan (ratikkaliput tosi edullisia). Saimme sisäpihan puoleisen huoneen, joten liikenteen melu ei pahemmin häirinnyt. Valitettavasti rapusta kaikui kaikki askeleet ja ihmisten puheet, kun huoneemme sattui sijaitsemaan juuri rappukäytävän vieressä. Aamupala oli monipuolinen, runsas ja kaikki tarjottava oli oikein hyvää. Aamupalabuffet oli viereisen hotellin puolella, kuten myös vastaanotto -mutta ei haitannut mitään. Lähtöpäivänä järjestyi, että saimme pitää huoneen hieman pidempään. Ihan hyvä paikka viettää viikonloppu, menesin uudelleenkin.
3 out of 5
by Esko

Hyvä sijainti

Posted Sep 7, 2015 on Ebookers
Hotellin sijainti on erittäin hyvä - vanha kaupunki ja ostoskeskus lähellä. Aamiainen runsas ja henkilökunta ystävällinen ja avulias. Liikenteen melu (raitiovaunut) on häiritsevä, jos huone sattuu kadun puolelle. Hotelliin kirjautumisessamme oli ongelmia, koska varaustamme - joka oli tehty jo 4 kuukautta aiemmin - ei löytynyt mistään. Saimme kuitenkin huoneen, aikaa tuhraatui lähes tunti ja olimme jo matkasta väsyneitä (myöhäinen ilta). Lupasivat selvittää asian seuraavana aamuna. Varaus oli löytynyt ja homma ok.
5 out of 5
by Angelina

This traveler left a rating score only Posted Sep 5, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Kristina

Städtetrip

Posted Sep 2, 2015 on Ebookers
Das Aparthotel verfügt über helle und grosse Zimmer. Diejenigen auf die Strasse sehr urban und, da Südseite, heiss. Wer's ruhig und kühl mag, besser ein Zimmer hinten raus. Im Aparthotel wird nicht jeden Tag geputzt und gebettet, was o.k. ist, wenn man es weiss. Die Lage ist hervorragend, unmittelbar am Rand der Altstadt. Personal sehr freundlich, erfüllt auch Wünsche. Gehört zum angrenzenden Hotel Polonia. Dort gibts auch ein wunderbares Frühstücksbuffet.
4 out of 5
by Matthew from UK

Decent hotel

Posted Aug 30, 2015 on Hotels
was really nice room, but on the top floor without a lift.. Not fun in 32c weather! HOWEVER, the free breakfast is surprisingly good!