Ratings based on 229 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
98% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.9 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
by Hadiyah from Searrle wa

Posted Sep 2, 2014 on Hotels
Loved krakow. Loved the breakfast. Loved the support of the staff. Loved our quaint room
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Stockholm

Centralt beläget med gammal charm.

Posted Aug 18, 2014
Pros: Läget, den tidstypiska lobbyn och den trevliga personalen.
Cons: Rummen behöver renoveras avseende ytskikten.
Location: Nära till allt!
Besökte staden för tredje gången, varje gång på nytt hotell. Krakow är väl värt både ett och flera besök. Alla årstider, alla dagar. Utbudet av restauranget, cafeér och barer är utmärkt. Många sevärdheter och rolig shopping!
4 out of 5
Recommended
by Susann W

Posted Aug 18, 2014 on Hotels
Vi bodde fyra nätter i en svit. Sovrummet och hallen har en heltäckningsmatta. Sidorummet parkettgolv med matta. Inte helt ok med heltäckningsmattan. Det visade sig att dubbelrummen inte har heltäckningsmatta. Vi hade tur för det regnade på nätterna vilket gjorde det svalare i rummet och tystare på gatan. I övrigt var det rent och fint. Hotellet är något slitet men badrummen verkar ha renoverats inte alltför länge sedan- stora och bra utrustade. Personalen var underbar- vänlig och serviceintriktade. Och frukosten innehöll allt man kan tänka sig- mycket smaskens. Hotellets läge är mycket bra men problemet är gatulivet på nätterna. Förmodligen är det så för de flesta hotell i Krakow med läge i den gamla delen av staden. Hotellet i sig är en kulturbyggnad, en av de äldsta nu fungerande hotellen i staden.
2 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Posted Aug 7, 2014 on Hotels
No A/C, with windows open lots of noise all night long. Great location, too noisy, too old, too run down. Wi if not working in room. Bath rooms need fixing and updating if you want my business. Staff was very friendly, but it didn't make up for the above.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Preget av eierskifte

Posted Jul 29, 2014 on Hotels
Hotellet bar preg av eierskifte og ferietid. Nedslitt mange steder. Uryddig i hotellresepsjonen. Gikk ikke an å få et glass vin i "baren". Stoler og bord stablet opp i deler av inngangen. Slitt i spisesalen, ansatt litt slitne også. Hyggelig betjening i resepsjonen.
5 out of 5
Recommended
by Belinda og Knut Åge from Kråkerøy, Norge

Eleganse og kvalitet

Posted Jul 27, 2014 on Hotels
Krakows bortgjemte perle beliggende ved bymuren mot nord i gamlebyen. Her blir man møtt med smilende koffertbærere og resepsjonister. Det hviler en magisk aura fra svunnen tid over dette hotellet. Frokosten var superb, rommet var elegant, men det var personalet som bergtok oss mest. Serveringen i restauranten må oppleves sammen med matens kvalitet. Et perfekt hotell for et perfekt opphold. Vi elsker dette hotellet, og kommer gjerne tilbake.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 26, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 25, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

hotel met karakter.

Posted Jul 22, 2014
leuk hotel direct aan de rand van de stad. schoon en passend in de tijd van de bouw van het hotel
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Daniel from Bra

Bra läge centrala Krakow

Posted Jul 19, 2014 on Hotels
Efter att ha varit i Krakow flertalet gånger så valde vi Hotel Francuski som ligger nära till torget och mycket annat. hotellet är gammalt och fint.